Спипаха трима русенци с четири килограма канабис

0
Задържани са трима мъже
Задържани са трима мъже

Вчера при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие разпространението на наркотични вещества от служители на РУ – Свищов съвместно със служители на Дирекция «противодействие на криманалната престъпност» при ГД «Криминална полиция», отдел «Оперативно обслужване на местата за лишаване от свобода» на пътя с. Вардим – Свищов е извършена полицейска проверка на лек автомобил "Алфа Ромео", управляван от 25-годишният В. Д. от русенското село Кривина, известен на полицията и осъждан за притежание на наркотични вещества и грабеж. 

В хода на проверката водачът и пътникът - 28-годишният Д. В. от Русе, също известен на полицията и осъждан по линия «наркотици» изхвърлили на пътя пликове, съдържащ суха зелена тревиста маса.

От В. Д. са иззети и 7 топчета. При направения полеви наркотест листната маса реагирала на канабис. Общото тегло на установеното наркотично вещество възлизало на около 7 гр.

При последвало претърсване в жилище в с. Кривина, обитавано от 24-годишният Ц. Д. от Русе, известен на полицията и осъждан за притежание на наркотични вещества и грабеж са иззети още  около 4 кг. канабис. Тримата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. Работата по документиране на престъпната им дейност продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Една от най-големите заблуди е, че немското е по-качествено от китайското. Ето - Берлинската стена падна, а китайската държи.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари