Спипаха дрогиран шофьор с прекратена регистрация на автомобила на пътя Русе - Бяла

2
Служители на РУ - Две могили са открили и пластмасова кутийка, пълна с амфетамини и метамфетамини
Служители на РУ - Две могили са открили и пластмасова кутийка, пълна с амфетамини и метамфетамини

Служители на РУ - Две могили са открили и пластмасова кутийка, пълна с амфетамини и метамфетамини

Служители на РУ - Две могили спипаха мъж за шофиране под въздействието на наркотици, държане на наркотици и управление на кола с прекратена регистрация.

На 21 март около 06:30 часа на главен път I-5, в района на километър 23+000, е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген", модел "Поло“, управляван от 38-годишен мъж.

Тестовете с технически средства показват, че той е шофирал под въздействието на амфетамин и метамфетамин, съобщиха от полицията в Русе.

Съставен му е акт по ЗДВП, издаден му е талон за медицинско изследване, но той отказва да даде проби за химическо изследване.

В хода на проверката на водача, униформените са установили още, че той държи в себе си наркотици. Предал е прозрачна пластмасова кутийка от бонбони, съдържаща кристалообразно вещество, което при изследване с полеви наркотест е реагирало положително за "амфетамин" и "метамфетамин".

Започната е и още една проверка във връзка с това, че колата, която 38-годишният управлявал се е оказала със служебно прекратена регистрация.

Разследването по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    1234
    Такъв трябва да бъде изпратен в затвора поне за 5-6 години! Тотална самозабрава и чувство за безнаказаност!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари