Кирил Петков: Вече знаем за дълбоката сделка ГЕРБ-ДПС

0
Искаме мачове, които не са нагласени
Искаме мачове, които не са нагласени Видео: NOVA

Избирателите ни разбраха, че не търгуваме с принципи

"17.5% от нашите избиратели са твърдо с нас, 7% се чудят дали да излязат и да гласуват. Това е така, не защото вярват, че сме ги предали. Те разбраха, че ние не търгуваме с принципи. Имаше месеци - по време на последното управление, в които подкрепящите ни изпитваха неприязън да виждат своите избранници, седнали с ГЕРБ и ДПС. Извиняваме им се, че не комуникирахме достатъчно какво се случва. То не беше случайно. Искахме да направим реформи и в правосъдната система, и в ПВО законите. Знаехме, че ако се похвалим и разкажем какво се случва, шансът ГЕРБ да ни подкрепят е малък." Това коментира в предаването „Здравей, България” по NOVA съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Той добави, че е трябвало да минат девет месеца, да се разпадне „сглобката", а хората да разберат, че не са ги предали.

„Вече знаем за дълбоката сделка, която има между ГЕРБ и ДПС. Тя не е тайна. Пеевски държи голяма част от инфраструктурата на перманентната власт. Това са служби, регулатори, съдебна власт. Тази власт, за която хората не гласуват, гарантира спокойствие на ГЕРБ, а ГЕРБ, с гласовете си, гарантират, че реална реформа няма да се случи. Докато тази сделка стои там, ние не можем да говорим отново с ГЕРБ”, каза Петков.

Той уточни, че когато се седне на дискусия с ГЕРБ, първият въпрос трябва да е дали те ще поканят Пеевски да присъства. „Вторият въпрос е, когато се правят конкурси за ВСС, регулатори и служби, ще има ли гарантирана квота за някого. Ние не искаме такава. Ако и ГЕРБ не искат, а ДПС не трябва да имат, ако имаме честни конкурси - това означава, че за първи път от 30 години насам хората, които контролират властта задкулисно, ще трябва да я предадат и тя да стане институционална”, уточни Петков.

Искаме мачове, които не са нагласени. Нашата общност са демократичните проевропейски хора в България. Трябва да покажем, че сме заедно и сме мобилизирани. Така ставаме незаобиколим фактор. Стига сме се съобразявали с всички, време е те да се съобразяват с нас. Този път няма да поемем отговорността на ГЕРБ. Нямаме никакъв проблем да сме в опозиция”, уточни още Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    Читател
    Разбира се, прави впечатление и когато тролска ПеПеруга като мен се опита да си пробута ДеБилните опорки, които са ми ги набили отзад сутринта с мазното кафенце. Всеки път, когато ми припомнят, че моите корумпирани господари като ДеБилът на снимката горе, управляваха заедно с мафиота Боко и намагнитения Шиши, аз започвам да цикля и тотално да обърквам опорките! Напоследък съвсем взех да сдавам багажа, май ще трябва да ходя на трудовата борса, дано ме вземат поне стотинките в обществената тоалетна да събирам, че иначе за нищо не ставам....
  • 1
    6
    до читателя
    Никога не съм гласувал за герб, ама и за тоя лъжец на дребно кики няма да гласувам! Ти като си мазохист и изпитваш удоволствие да те лъжат, давай! „Кирил Петков - патологичен лъжец с психично разстройство? “ https://blitz.bg/analizi-i-komentari/kiril-petkov-patologichen-lzhets-s-psikhichno-razstroystvo_news987223.html
  • 1
    5
    Читател
    Какво прави впечатление от пръв поглед,като отворим страницата на един от най-четените сайтове Dunavmost! Платени от герб интернет тролове,ще си почупят пръстите да се изпреварват,кой по-добър коментар да напрви,с цел компрометирайки опонентите на гореспоменатата партия.Понякога,един най-добре платен клакьор,изписва няколко коментара,които са в една посока. Да окаляме противика,да се организираме подобаващо за 9-ти юни, за да спечели вождът от Банкя,после ще му мислим,кой колко ще засмуче от народната пара.
  • 1
    4
    Българин
    Защо тази жалка карикатура и мустакатата ЕугЛена не са задържани в ареста ? Тази измет скоро трябва да има повдигнати обвинения за съставяне на документи с невярно съдържание и фалшифициране на подписи. А точно ДеБилните ПеПерасти, които пиха мазни кафенца в скута на ДеБелян, нямат право да се изказват за каквито и да е сделки с ДПС
  • 0
    3
    dgd
    Да го лапаш, паляк.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари