Задържаха чех, обявен за международно издирване

0
61-годишният мъж е спипан в търговски обект в София
61-годишният мъж е спипан в търговски обект в София

61-годишният мъж е спипан в търговски обект в София

Задържан е 61-годишен чешки гражданин, обявен за международно издирване.

Арестът на мъжа е осъществен в рамките на специализирана полицейска операция на служители от сектор „Издирване“ в ГД „Национална полиция“, реализирана през вчерашния ден. Чуждият гражданин бил локализиран и задържан на територията на голям търговски обект в София, съобщиха от МВР.

Той е издирван от чешките власти във връзка с провеждане на наказателно производство за изнасилване и блудствени действия срещу деца, извършени на територията област Раковник. 61-годишният мъж е обявен за международно издирване и за задържането му е издадена европейска заповед за арест от Окръжния съд в град Раковник, Чехия.

По случая са уведомени ДМОС-МВР и компетентната прокуратура за предприемане на последващи действия във връзка с наложената на мъжа европейска заповед за арест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Пффф
    Повод за гордост! А Божков, като беше в Дубай, даже клипове пускаше и казваше къде е, а пък не можаха да го хванат, че накрая се прибра и се предаде доброволно. Тоя чех как са го барнали, чист късмет.. да пуснат ТОТО за неделния тираж..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари