Спипаха сериен крадец в супермаркет в Русе

1
Мъжът е заснет от охранителни камери да краде консерви и колбаси
Мъжът е заснет от охранителни камери да краде консерви и колбаси

Мъжът е заснет от охранителни камери да краде консерви и колбаси

Служители от Второ РУ разследват мъж, извършил поредица кражби от магазин в Русе.

На 10 август в 17:15 часа, чрез тел. 112, е постъпил сигнал от жена, работеща като продавач-консултант в денонощен супермаркет, намиращ се на бул. „Тутракан“ в Русе, която е заявила, че след касовата зона в търговския обект е задържан мъж с две консерви, които не е заплатил. Изпратените на място полицейски служители са установили, че въпросният е русенец на 50 г. Уточнено било още, че след преглед на записи от охранителните камери в магазина са установили, че същият клиент в периода 02.08.2023г. - 10.08.2023 г. е извършил кражби от там на различни хранителни стоки – консерви с месо, лютеници и колбаси на обща стойност около 200 лева.

Сигналът е документиран в районното управление, като по него е започната работа в хода на образувано досъдебно производство за извършено престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    123355bj
    Само да питам защо го криете покажете му лицето на тоя
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари