Спипаха системен крадец на алкохол в Русе

3
Русенецът е извършил две кражби от един и същ магазин /снимката е илюстративна/
Русенецът е извършил две кражби от един и същ магазин /снимката е илюстративна/

Русенецът е извършил две кражби от един и същ магазин

Служители на Второ РУ са установили мъж, извършил кражби на стоки от магазин в Русе.

На 19 юни във Второ РУ е постъпило заявление от управител на магазин, намиращ се на ул. „Солун“ в Русе, чрез което е съобщено, че при преглед на записи от видео наблюдението в обекта е констатирана кражба от неизвестно лице, което на 30 май около 07:50 часа, а след това на 4 юни около 16:20 часа е извършило кражба на различни стоки /предимно алкохолни напитки/ на обща стойност 226,90 лева.

По жалбата в полицията е регистрирана преписка и е започнала работа от служителите на криминалния сектор при Второ РУ. В хода на предприетите и реализирани оперативно-издирвателни действия те са установили като извършител на кражбите мъж от Русе на 40 години. Проверката се води за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Курамиянко
    Пие му се на човека!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари