Соломон Паси: Смъртта на Навални няма да промени политиката в Русия

0
Западът трябва да се подготви за атака от Русия, защото тя иска да ни завладее
Западът трябва да се подготви за атака от Русия, защото тя иска да ни завладее Видео: NOVA

Западът трябва да се подготви за атака от Русия, защото тя иска да ни завладее

Алексей Навални напусна една Русия, върна се в друга и умря в трета“ е един от коментарите, които обобщават смъртта на руския опозиционер. Държавите от Г-7 поискаха обяснение от Русия, докато тялото на опозиционния лидер остава в ръцете на руските власти, а не на близките му. За това какво загуби Русия, какви ще са последствията от смъртта на Алексей Навални, какво ще се случи, ако Америка промени курса си спрямо Украйна и не гласува парите за военна помощ, но и за предстоящата ротация в правителството", коментира в „На фокус“ по NOVA бившият външен министър Соломон Паси.

Не се учудвам от покъртителните кадри с арестите на хора, които се опитват да поднесат цветя на Навални. Това е Русия на Сталин. Смятам, че смъртта на Навални ще има последствия за Русия, но се съмнявам, че те ще променят политиката на страната“, каза Паси.

Бившият външен министър допълни, че в САЩ и в Европа има хора, който могат да сменят управляващите, но „такъв народ в Русия няма“.

Колкото и дисиденти да се съберат в Русия, няма достатъчно критична маса, за да бъде променено нещо“, посочи той. По негови думи „Западът трябва да се подготви за атака от Русия, защото тя иска да ни завладее.“ Паси каза, че подготовката може да се случи чрез въоръжаване. Той е на мнение, че през следващите десет години военното производство, включително и на дронове, ще претърпи бум.

Паси посочи, че е въпрос на време Русия да разположи ядрено оръжие в Космоса.

Соломон Паси коментира и споровете кой ще поеме поста на външен министър. Той е на мнение, че е грешка един и същи човек да съчетава функциите на премиер и външен министър.

Паси посочи, че Европейският съюз може да промени Съединените щати. „Промяната в САЩ може да стане с отваряне на 50 европейски посолства в 50 американски щата с 50 програми за интегриране“, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    До даскала
    Че си тъп като задник не е тайна за никого. То затова и се занимаваш с тролене в интернет, а не с учителска професия. Но ще го напиша бавно за имбецили като теб: ти и подобните ти 7% отрепки не можете да пращате никого в Русия. За Русия ще заминеш ти, по точно за укро-фронта в пломбиран вагон също като идола ти Ленин.
  • 2
    5
    daskal
    Идете в Русия! Там е хубаво и сигурно. Жизненият стандарт е висок. Защо се тормозите, като стоите в продадената на САЩ и Европа България? Това не мога да разбера. Имате ли обяснение?
  • -2
    4
    М-даааа,
    После ... що чифутите пищят „Бият ни, ебат ни, стрелят ни“.... Ей заради такива като тоя мелез!
  • 6
    3
    Indianec v BG
    Ей това плашило и продажно същество (барабар с още дузина майкопродавци) търкулна България в пропастта. Помнете го! Хау!
  • -11
    2
    11g24g
    90g py6iiii11g24g👽👽👽😃😃😃😀😃👽👽🤠👁️🦾🦿💅🙏💅🙏🤳🙏🏊🏄🪂🚣🏊🤽🦸🦸🦸🦸💃💃🌷🌷🌿🌿🪐🪐🌏🌍🌎🌏🦚🦩🥜🥔🥨🧆🛸🛸🛸🏀🏉🏐🥎⚾⚽⚽⚽🏀🏉🏉🥅🥅🥅🏆🏆📻📺📺📻📻📺📻📻📻🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎧🎞️🎥🎥🎞️🎥🎥📺📻📻📻🪕🪕🪘🪕🪕🎻🎹🎹🎹📸📸📸🎰🎰🎰🎨🎨
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари