Алексей Навални ще бъде погребан утре в Москва

0
Това съобщи неговата говорителка Кира Ярмиш
Това съобщи неговата говорителка Кира Ярмиш Снимка: Валентина Добринчева / БТА

Това съобщи неговата говорителка Кира Ярмиш

Опелото и погребението на руския опозиционер Алексей Навални ще бъде утре в Москва.

Това съобщи неговата говорителка Кира Ярмиш в социалната мрежа "Екс", предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Тялото на Алексей Навални бе предадено на майка му Людмила Навалная на деветия ден след смъртта на политика - 24 февруари. Дотогава руските власти отказваха да предадат тялото с мотива, че тече доследствена проверка.

Сътрудниците на Навални твърдят, че представители на Следствения комитет на Руската федерация са предали тленните му останки на Людмила с условието тя да го погребе тайно и без публично прощаване. Тя обаче е отказала да изпълни исканията.

Говорителят на руския президент Дмитрий Песков увери, че Кремъл не е оказвал натиск върху майката на Алексей Навални във връзка с предстоящото му погребение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    до 6
    А ти от кои гниди си, Асане?
  • -1
    9
    До 8
    Дядо фенчо, язък ти, че лижеш рушлямски задници, а не знаеш за магазина "Берьозка"! Собственикът живее в България и е върл противник на чудовището путлер, твоят кумир. И не се надявай, няма да те кремират, че скъпо, ще те заровят в най-евтиния ковчег и ще се напият от щастие, че са се отървали. Ако има кой де, дано не си се размножил...
  • 1
    8
    до Отврат
    Поръчал съм си кремация, няма да има заравяне за мен. Половината ми прах ще го разпилеят над червеният площад. А относно Кваса, то това е 110% натурално ферментирала газирана напитка, без нито грам добавена захар, която бие по всички пунктове и вкус и качества кока колата. Отиди на берьозка и си купи бутилка квас и млъкни завинаги. Най-доброто газирано на всички времена в света. ФАК америка вива Русия ! ! !
  • 3
    7
    интересно,
    колко ще бъдат на погребението му, защото в класацията на Билд два дни преди смъртта му за рейтинга на руските опозиционери Навални не фигурира, там първи с 5% е Гари Каспаров!?! Бившият ни кореспондент на БНР в Москва, Ангел Григоров каза, че Навални е по-известен в чужбина отколкото в Русия! Та да видим!
  • -4
    6
    Не допусках
    че толкова червени гниди ще има в Русе...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари