София - опоскана след концерта на Слави

0
Голяма част от "Борисовата градина" наподобява своеобразно бунище, обсипано с бутилки, опаковки и фасове, а целият терен е, като утъпкан от стадо бизони
Голяма част от "Борисовата градина" наподобява своеобразно бунище, обсипано с бутилки, опаковки и фасове, а целият терен е, като утъпкан от стадо бизони Видео: А.Кирилова

Целият център на София, "който приюти" сцената за прословутия концерт - митинг на Слави Трифонов, към момента прилича на бойно поле, предаде ПИК.

Голяма част от "Борисовата градина" наподобява своеобразно бунище, обсипано с бутилки, опаковки и фасове, а целият терен е, като утъпкан от стадо бизони. Същата е ситуацията и на булеварда.

Жителите от съседните кооперации обаче се оказаха най-засегнати. Мрежата беше залята с постове на потресени столичани, чието съботно спокойствие беше нарушено от необуздана тълпа, връхлетяла в частния им имот.

"Здравейте, живеем със семейството ми на бул. "Цариградско шосе". В момента тече концерт на Слави Трифонов. Имаме къща с двор. Вратата към двора е желязна и я бяхме заключили. Сега вратата ни е разбита, оградата към задния двор счупена и в двора ни е пълно с много хора, които хвърлят боклуци, пикаят и т.н. Със съпруга ми два пъти се обадихме на 112. За съжаление ефект ... Няма!!! Моля ви, споделяйте поста! Нека достигне до повече хора! Дано дойде поне един полицай, който да ни помогне!

Вече и оградата към съседите ни я няма...", този пост, придружен с видео на шокираната Анна Кирилова, буквално запали мрежата.

Според очевидци, ситуацията излязла извън контрол, след като част от хората не могли да се измъкнат от стълпотворението. "Чувството беше, като че се луташ в лабиринт. Хората се опитваха да напуснат тълпата, булеварда, мястото, а това беше абсолютно невъзможно. Имаше ограждения навсякъде. Попаднал ли си веднъж там... няма мърдане", жалват се потърпевши.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари