Слави след концерта: Бяхме тук, за да покажем, че сме народ, който знае какво иска и как да го получи

18
Трифонов завърши концерта си с препратки към филма "V като Вендета", с което екзалтира допълнително публиката
Трифонов завърши концерта си с препратки към филма "V като Вендета", с което екзалтира допълнително публиката Видео: БГНЕС

В началото на концерта си в София шоуменът се обърна към публиката с думите: „Здравейте, тази вечер аз не съм Слави Трифонов от телевизията. Аз съм Станислав Тодоров Трифонов от Плевен и никога не съм вярвал, че ще се почувствам толкова силен“.

„Тази вечер се чувствам ужасно силен заради вас“, подчерта той и добави: „Вие сте върховната власт в тази държава. Опитват се да ви внушат, че това е парламентът, президентът или министерски съвет. Но вие сте суверенът. Ако някой не го е разбрал, ще го разбере тази вечер 29 октомври и то болезнено“.

„Аз не съм само Слави Трифонов, аз съм и Иван от Перник, аз съм и Николай от Варна, и Васил от Горна Оряховица, аз съм всеки един от вас и вие сте всеки един от останалите, защото каузата е една, а всички ние сме българският народ. Ние сме много и сме силни. За всички нас, които сме тук и за всички, които ги няма това не е концерт на Слави Трифонов. Тази вечер всички бяхме тук, за да покажем, че сме народ, който знае какво иска и как да го получи“, завърши Слави Трифонов.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари