Слави Трифонов: Да мрат ли тия там в Червено море, или да ги спасим?

5
Имаме двама в Червено море, пленени от хутите
Имаме двама в Червено море, пленени от хутите Снимка: ИТН / Facebook

Имаме двама в Червено море, пленени от хутите

Не знам дали сте гледали филма „Капитан Филипс“. Той е по истински случай. Става дума за един американски капитан на търговски кораб, пленен от сомалийски пирати. За него американското правителство изпрати военни кораби, изтребители, хеликоптери, снайперисти, за да го спасят. И го спасиха. За един човек. Е, ние имаме двама в Червено море пленени от хутите. И днес министър-председателят с извинителен и оправдателен гласец обясняваше, че ние няма да направим нищо, нищо не можем да направим и за нищо на света няма да направим абсолютно нищо. Тоест, нека се оправят тези двамата. Кой ги е пратил да ходят в Червено море?! Ама единият бил капитан на кораб, другият матрос… да са си стояли в България.

Я виж тук правителството как хубаво се грижи за всички българи. Тоест, всеки един от нас, който не дай си Боже, изпадне в подобна ситуация, не може да разчита на никаква подкрепа от страна на държавата. Но аз мисля, че всички ние това прекрасно го знаем, че е точно така. Какви хора сме ние? Имам чувството, че сме гости в собствената си родина. Нали България е навсякъде, където има и един българин. Глупости! Не знам… Вие какво мислите? Да мрат ли тия, там, в Червено море, или да направим всичко възможно, за да ги спасим? Министър-председателят и скапаното му правителство няма да направят нищо. Защото толкова си могат. И защото не щат! А ние какво да направим? Ще ви кажа какво. Трябва ни друго правителство, с друг министър-председател, който има топки!

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    11
    ИмаТакиваНещастници
    Този скапан кумондярски боклук само ръси тъпотии от диванчето си докато се разлага! Склерозата от наркотици и алкохол не прощава! Азиятски рушлямски ценности! БКП и "вгъZZраждане" и те са такива! ХАХАХАХАХА
  • -2
    10
    Христо
    Тоя нагъл чалгар знае само да критикува от дивана или скапаната си кабеларка.Защо като спечели изборите не стана министър-председател?-защото знае ,че това е отговорност и трябва акъл.Защо веднъж не даде разумно предложени на това което не харесва?Какво да се направи за моряците които нарича,,ония,,..Ами седи на дивана и нарежда на шутовете си в парламента да плодължат изпростачването..Явно ние сме стигнали дъното избирайки такива простаци и некадърници и да се допусне такъв език в парламента, типичен за ромските квартали и ямболските бостани..
  • 2
    9
    Слави е прав, за съжаление!
    Въпросът не е в гледането на филмите, а защо всъщност само ни филмират!? Ето, пак филм: https://www.youtube.com/watch?v=k_1rS6hETLI - Тракийска пролет 2017, ВОЕНЕН ТЕЛЕВИЗИОНЕН КАНАЛ. Нали държавата ни България показва на филм, какво трябва да се направи от така нар. ни "Специални армейски сили", защото "Нали България е навсякъде, където има и един българин", който има осезателна адекватна помощ от държавата ни!? Макар, че става въпрос за двама БЪЛГАРИ - "капитан на кораб, другият матрос"! Понеже "И днес министър-председателят с извинителен и оправдателен гласец обясняваше, че ние няма да направим нищо, нищо не можем да направим и за нищо на света няма да направим абсолютно нищо", тогава остава отново да си задаваме въпросът, ЗАЩО: "Министър-председателят и скапаното му правителство няма да направят нищо" ...!?
  • 1
    8
    Славчо
    Ти сам го каза,филми.Много филми гледаш мой човек.Личи си и от политическото представяне.Филми,филми,филми.Дърпай жицата и не дрънкай глупости.Музикалното творческо съпреживяване и дърпане на жица не е като реалната бойна и оперативна обстановка.Там всичко става и приключва за секунди.Рестарт няма.Няма Прелюдия,увертюри,основна тема,подгряване...... и аплаузззз....бис. Реалноста е тупа лупа край.И...тоз кой беше.
  • 4
    7
    Спокоен
    Твърде далеч съм от "фен на Слави" , но !!! Първо е брилянтен музикант. Някъде из тубата има негово изпълнение на Шостакович за виола. Създал е най брилянтния оркестър от виртуози. Второ - мениджър с усет и умения. 20 години в топ рейтинг са правили само няколко човека в света. Миналото му ... ама то всеки си има минало. Понеже познавам хора от екипа му, не е имало и една секунда забавяне на заплатите. Последователен до откат е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари