Слънце, вятър и дъжд в сряда

0
Времето ще е променливо, но максималните температури остават високи
Времето ще е променливо, но максималните температури остават високи

Времето ще е променливо, но максималните температури остават високи

През нощта облачността над повечето райони ще е значителна и на места в Южна България ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър, предимно от изток-североизток. Преобладаващите минимални температури ще са между 4° и 9°, по Черноморието - до 13°-15°, в София - около 6°. Утре още сутринта облачността от северозапад ще започне да се разкъсва и намалява, след обяд до предимно слънчево. До обяд на отделни места, главно в планинските райони в Южна България, ще има слаби валежи от дъжд, над около 2000 метра - от сняг. По Черноморието ще продължи да духа до умерен вятър от североизток, в останалата част от страната ще е слаб, с южна компонента. Максималните температури ще са предимно между 16° и 21°, в София - около 19°.

Над планините до обяд облачността ще е значителна, на отделни места в масивите в Южна България ще има валежи от дъжд, над около 2000 метра - от сняг. След обяд облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен вятър, по най-високите части от северозапад, в останалите райони до вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 5°.

По Черноморието облачността от север ще се разкъсва и намалява, след обяд до предимно слънчево. Преди обяд на отделни места по южното крайбрежие, където облачността ще е все още значителна, ще превали слабо. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари