Скорпиони, опитайте се да сте по-дружелюбни

0
Скорпиони, опитайте се да сте по-дружелюбни

Овен

Ще усещате известно напрежение, а освен това някои стаени страхове може да се пробудят. Бъдете внимателни с яденето и се опитайте да не употребявате никакъв алкохол.

Телец

Добре е за започване на нови дела, макар че започнатото в понеделник е подложено на множество промени. Струва си да действате по-активно, така ще се почувствате по-добре, а и ще направите добро впечатление.

Близнаци

Трудно ви е да се адаптирате към изискванията на ежедневието, но няма как, трябва да се включите. Бъдете внимателни с кого общувате, защото сте много податливи на чужди влияния.

Рак

Днешният ден не предразполага към активност в деловата сфера. По-голяма част от времето си ще пропилеете в несъществени разговори, а може и да похарчите повече пари, отколкото можете да си позволите (странно е как, но става).

Лъв

Днес е по-добре да се занимаете със собствените си ангажименти, общуването с околните няма да е твърде резултатно. Ако искате да правите нещо не вдигайте много шум и не се доверявайте на самозвани съветници.

Дева

Позволете си да бъдете екстравагантни. Нов имидж – нови завоевания, ще ви се стори безумно лесно. Обаче имиджът трябва да се поддържа, а готови ли сте за това? Е, поне за един ден можете да сте различни и да не спазвате правилата.

Везни

Ден за работа. Ще имате много от нея. Потърсете помощ. Ако можете отделете повече време за семейството, там ще се почувствате наистина спокойно и най-вече ще усетите обичта на близките си.

Скорпион

Днес може да сте малко раздразнителни, но въпреки това не си го изкарвайте на околните. Опитайте се да сте по-дружелюбни и мили и може да постигнете повече отколкото сте очаквали.

Стрелец

Ако действате ненатрапчиво, но настойчиво и далновидно, имате сериозни шансове да постигнете успех. Добър ден за явяване на изпити и за контакти с чужбина.

Козирог

Както се казва – понеделник е тежък ден. Денят не предразполага към разпускане, а напротив днес е ден за мобилизация и действие. Имайте едно наум при работа с много хора, бъдете внимателни в изказванията си.

Водолей

Понеделник, един толкова объркващ ден. Ще ви тегли на едно място, а ще имате други задачи, ще ви разсейват и в крайна сметка ще се наложи да направите един от онези, присъщи само вам номера, за справяне с трудни ситуации. Да мислиш нестандартно е доста полезно качество в понеделник.

Риби

Малко ще ви е трудно да превключите на работен режим, но няма как, животът продължава. Всъщност денят не е лош за вас, дори може да извадите късмет с някои дребни неща. Не забравяйте чувството си за хумор.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари