Скорпиони, ако искате да сте щастливи, започнете да мислите по нов начин

0
Скорпиони, ако искате да сте щастливи, започнете да мислите по нов начин

Овен (21 март - 20 април)

Денят е доста сложен и напрегнат. Склонни сте да реагирате импулсивно, а добре знаете, че това винаги има последици. Трудно ще намирате баланса между желаното и рационалното, но поне направете опит да го намерите.

Телец (21 април - 21 май)

Малко нервни ще се чувствате днес, но го отдайте на времето. Подходящ момент да разчистите ненужните вещи и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.

Близнаци (22 май - 21 юни)

По-добре не изкушавайте съдбата с прекалени желания. Ще ви доставят удоволствие куп неща, които до момента не сте правили. Просто избягайте от скуката. Е, първо си изпълнете задълженията.

Рак (22 юни - 23 юли)

Не сте много наясно какво точно очаквате от човека срещу вас. Май повече ви вълнува как ще постигнете целите си. Независимо от всичко, имате сериозни планове, и си ги преследвате. Само гледайте да не обидите хората около вас с поведението си.

Лъв (24 юли - 23 август)

Днес ще се чувствате страхотно и дори случайните подмятания на някои хора няма да успеят да ви разстроят. Хубав ден за купони и партита, а ако сте край морето, направо за фиеста. В това настроение и любовта ще ви се усмихне доста широко.

Дева (24 август - 23 септември)

Много забързан ще е този ден за вас. Ще имате да уреждате много неща и да отговаряте на доста писма и телефонни обаждания. Не бъдете прекалено доверчиви, подхождайте с едно наум, особено към хората, които твърде много се стараят да ви се харесат.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Хубав ден, но хич няма да ви е до работа. Но в името на справедливостта и доброто си име, ще решите да свършите задълженията си както трябва. И много ще ви бива да давате съвети, ама не се натрапвайте.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Нали разбирате, че проблемите ви са резултат на вашите представи, образ на начина ви на мислене. Ако искате да сте спокойни и щастливи, просто трябва да имате смелостта да започнете да мислите по нов начин, иначе не става.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Добре е да озаптите малко чувствата си. Не им позволявайте да ви ръководят, особено по служебните въпроси. Трябва и да сте по-дискретни относно плановете си.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Днес е хубаво да приключите с нещата, които сте отлагали цяла седмица. В краен случай може да ги прехвърлите на някой друг, но в никакъв случай не ги отлагайте още.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Нови идеи и нови хоризонти ще озарят днешния ви ден. Ще намерите друг начин да изразите себе си, да научите нови неща. Оставете ума си отворен и умренено критичен за непознатото.

Риби (20 февруари - 20 март)

Денят е с доста богат диапазон от случки и настроения. Нищо чудно да решат да ви направят изненада, която може да е ви зарадва особено. Утешете се поне, че е в резултат на мили чувства.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари