Силният вятър счупи стълб в района на Генерал Тошево

0
Стълбът, който е част от мрежата на въздушна електропроводна линия Присад, беше подменен
Стълбът, който е част от мрежата на въздушна електропроводна линия Присад, беше подменен Снимка: ЕРП Север

Стълбът, който е част от мрежата на въздушна електропроводна линия Присад, беше подменен

Силните пориви на вятъра счупиха стълб, собственост на ЕРП Север, в района на добричкия град Генерал Тошево. След бързата намеса на екипите на Мрежовия измервателен район в Генерал Тошево, стълбът, който е част от мрежата на въздушна електропроводна линия Присад, беше подменен.

Аварии по електропроводите се отстраняват без значение от климатичните условия – проливни дъждове, обилни валежи от сняг, ураганни ветрове, навявания и бури, информират от ЕРП Север. 60 дежурни екипа на дружеството са в постоянна готовност да отстраняват възникнали аварии по дългата 43 000 километра електроразпределителна мрежа в Североизточна България, независимо от времето или условията, съобщиха от дружеството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари