Шофьор без книжка се вряза в магазин в Бургас

0
Хвърчали са стъкла навсякъде, продавачката беше много уплашена, разказва собственичката на магазина
Хвърчали са стъкла навсякъде, продавачката беше много уплашена, разказва собственичката на магазина

Хвърчали са стъкла навсякъде, продавачката беше много уплашена, разказва собственичката на магазина

29-годишен шофьор без книжка от Ямбол се вряза в зеленчуков магазин в центъра на Бургас. Инцидентът е станал в понеделник по обяд. За щастие няма пострадали, но щетите по магазина и автомобила са сериозни, информира Dariknews.

Продавачката, която беше на смяна, я пратихме да си ходи, защото беше много изплашена и трепереше. Добре, че е не е била в предната част на магазина, а е била зад щанда. Хвърчали са стъкла навсякъде“, разказва собственичката на магазина Елена Илиева.

Според собственика на обекта шофьорът е карал бързо. В съседство на магазина се намира наказателният паркинг и много от шофьорите излизат от него ядосани и с бърза скорост, коментират свидетели на инцидента.

<strong class='keys'>катастрофа</strong> <strong class='keys'>магазин</strong> <strong class='keys'>Бургас</strong>

Стела Костадинова

От МВР Бургас съобщиха, че пробите на мъжа за алкохол и наркотици са отрицателни. Той е излизал от близката онкология с дядо си, на който предстояла операция. След инцидента шофьорът е колабирал от притеснение и се е наложило да бъде откаран с линейка в Спешна помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари