Мъж издъхна зад волана на кола в Бургас

0
48-годишният шофьор се е блъснал в паркиран автомобил
48-годишният шофьор се е блъснал в паркиран автомобил Снимка: Флагман

48-годишният шофьор се е блъснал в паркиран автомобил

48-годишен шофьор предизвика катастрофа малко преди 8:00 часа тази сутрин в близост до кръстовището на улица „Гладстон“ с ул. „Любен Каравелов“ в бургаския жк „Възраждане“.

По данни на очевидци водачът е открит мъртъв зад волана, като в момента се установява дали причината за смъртта му е ударът, или му е прилошало преди това, пише Флагман.бг.

Тялото на мъжа е откарано в „Съдебна медицина“.

Свидетели съобщават още, че сивото "Ауди комби" се е движело криволичейки по ул. „Любен Каравелов“ от ул. „Цар Калоян“ в посока „Гладстон“. На метри от кръстовището се е блъснал в паркиран автомобил.

На място са пристигнали полиция и линейка. Шофьорът е изваден от автомобила, като е направен опит да му се окаже първа помощ, но той издъхнал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари