Шансовете на Тръмп може да не оцелеят срещу Клинтън

0
Идният дебат ще бъде от голямо значение и за двамата кандидати
Идният дебат ще бъде от голямо значение и за двамата кандидати

Идният дебат ще бъде от голямо значение и за двамата кандидати

Доналд Тръмп се занимава с всевъзможни глупости, вместо да се опитва да реши многобройните проблеми с плановете му за страната. Лесно можем да го отхвърлим като смехотворен орангутан с перука, но с шансовете на Тръмп, трябва ли да се тревожим, че този кошмар може и да се сбъдне? Все пак, това е 2016....

Колко по-зле може да стане? Не, не ми казвайте. Аз вече знам. Да, през ноември може да видим малките ръце на Доналд Тръмп как сграбчват управлението на Съединените щати, слагайки ръцете му върху спусъка на ядрените оръжия. Но нека си го кажем, колко реалистично е това? Шансовете на Тръмп показват, че е с лека преднина пред Клинтън, но в борба между двама, може ли това да е надеждно?

Разбира се, през по-голяма част от времето онлайн букмейкърите като Bet365 предлагат точните коефициенти, за тези които обичат да залагат на спорт в САЩ и по света, но понякога могат и да се подозрително погрешни в преценката си. Коефициентитена Брексит до последният моментпоказаха точно това. А коефициентите на Тръмп може да са също толкова погрешни.

Коефициенти преди дебата

Със сигурност, трябва да имаш някаква вяра в електората на САЩ, за да се подиграваш по такъв начин с шансовете на Тръмп да бъде избран за президент. 2016 вече видя толкова много лоши новини, но да не изкушаваме съдбата допълнително. САЩ може и да е избирал лъжци и не толкова добри филмови актьори преди, но едва ли хората са толкова луди, за да гласуват за Тръмп. Никой не мисли наистина, че той ще спечели. А точно там се корени проблемът.

Ако всички смятат, че Хилари Клинтън ще спечели със сигурност, те ще си останат вкъщи и няма да гласуват, защото ще смятат, че работата им е свършена от гласуващите (точно това се случи и в гласуването за Брексит, ако трябва да сме честни).

Докато Bet365 може и да дава шансове на Тръмп от 11/4 и 2/7 за Клинтън, изборите за президент имат да предложи още няколко изненади, а на този етап всичко зависи от дебата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари