Седмичен хороскоп за 13 - 19 август 2018

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Ваканцията за мнозина продължава, но други ги чакат доста делови ангажименти през новата работна седмица.

Не губете увереност, ако възникват трудности, защото силната ви мотивация не трябва да се изпарява.

Следвайте добрия пример на хората около вас! Не пренебрегвайте сигналите, с които съдбата ви подсказва как точно да действате!

Овен

Ако сте родени под знак ана Овен тази седмица с известно затруднение или чрез спорове ще успеете да наложите или постигнете успех във важни за вашето дете дела. Добро развитие ще имат всякакви лечебни процедури или терапия свързана с бременност или с дете. Тази седмица ще заложите много на положителни емоции в любовта и ще се постараете да дадете най-доброто от себе си за хармоничното развитие на вашите отношения. Осъзнавате, че сега не е време за налагане на волята ви или за притискане на партньора ви за решения, з акоито не е готов или готова. През тази седмица благоприятно развитие ще имат ваши финансови дела свързани предимно с документи или договор. Особено добро развитие ще имат тези, които ще ви осигурят някакви доходи в бъдеще или друга ще имате друга полза от тях. Тази седмица избягвайте ремонти на техника или вещи посредством услугите на специален сервиз или професионалисти. Нещата няма да се получат така, както вие очаквате. Тази седмица ще имате поводи за радост и осъзнаване, че сте оставили зад гърба си един труден период, едно неприятно преживяване или друга житейска драма. Някои от добрите новини тази седмица ще бъдат свързани с пари, които ще имат някаква връзка с мъж или роднини. Мъжете над 35 години могат да очакват предложение или полезна информация от финансов характер. Младите жени ще преживеят една приятна изненада, с която ще запомнят тази седмица.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще се наложи да мислите и действате бързо, ако искате да се възползвате успешно от новите възможности, които сега ще се появят пред вас. За съжаление мнозина ще се страхуват да поемат рискове или ще искат повече време за размисъл, което ще е причина да пропуснете интересни шансове в личния си и в професионалния си живот. През седмицата ще имате очакване за изпълнение на обещание или друга уговорка с жена. Приятелските ви отношения с жени ще се развиват според плановете и надеждите ви. Ново приятелство с жена също ще ви донесе интересни преживявания. През седмицата ще ви посетят хора в дома ви, които обичат да се занимават с клюки и интриги. Внимавайте да не ви намесят и вас в някаква неприятна история. Конфликт в семейството може да се развие в неприятна и нежелана за вас посока и да създаде дълготрайно напрежение в семейните ви отношения. Появярвайте ми, всеки един проблем може да се разреши с такт, дипломатичност и най-вече с търпение. Неприятности от миналата седмица свързани най-вероятно с млад мъж и тази седмица няма да намерят своето разрешение. Няма да ви е приятно от този психологически товар на плещите ви, но сега не е точното време за благоприятното му разрешаване. Тази седмица ще бъде благоприятна за планиране или реализиране на пътуване. Вероятно то ще бъде свързано с важно събитие или промяна в живота ви. Новите хора, които ще срещнете тепърва ще имат своето място в живота ви.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имат много планове и очаквания за най-различни планове, от които ще очаквате финансова печалба, някаква изгода и въобще важен за вас успех. Любовта ще бъде важен фактор в живота ви през тези седем дни независимо от вашето семейно положение. Младите жени родени под този зодиакален знак ще имат благоприятно време за начало на нова романтична връзка. Не търсете своя чаровен принц само на вашата улица! В професионален план седмицата ще изиска от вас да сте отворени към повече и най-различни контакти и разговори, които имат някакво отношение към вашата работа. Сега може да извлечете полза от вашата работа, като се договорите за по-добро заплащане или поемете повече отговорности, което също ще се отрази благоприятно на заплащането ви. Някои от вас могат да получат предложение за нова, по-добре платена работа. През тази седмица ще преживеете няколко кратки стресови ситуации или такива свързани с паника, уплаха. Както споменах, хубавото е, че ще бъдат кратки и бързо ще отшумят. Изненадите тази седмица ще бъдат свързани с новите познанства, които ще създадете в реалния и виртуалния свят. Те ще имат своето значение и причина, няма да са случайни и ще имат значение за развитието на ваши планове или идеи. През седмицата може да ви натовари емоционално една неприятна новина свързана с момче или с млад мъж.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще имате да разрешавате битови проблеми в дома си. Може да се ангажирате с ремонт или някакви подобрения, които да бъдат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други неприятности, които да ви направят нервни и избухливи. Използвайте тази седмица за разрешаване на стари семейни проблеми, включително такива свързани със семейни вражди, неприключени наследствени конфликти и др. За съжаление тази седмица вещае окончателна раздяла в някои семейства, с първи или финални стъпки на един развод. В повечето случаи това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми. През тази седмица мислете повече преди да тръгнете да спорите с някого. Не изваждайте от "гардероба" стари неприятни спомени, грешки или провали. Вие сте над тези дребни, ежедневни неща. Вашият Дух е на висота, от която не бива да слизате! През тази седмица може да вземете някои смели решения, след което да се почвуствате притеснени или объркани, но напразно. Решенията ви са правилни и те ще ви отведат в посока, която е кодирана във вашата жизнена пътека. Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни и юридически дела. Новина или предложение от страна на мъж може да ви разстрои, натъжи или разочарова. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от неговата цел. Жените над 35 годишна възраст ще имат възможност за пътуване с цел развлечение или туризъм на кратко разстояние.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, която ще запомните със специални емоции в семейството си или такива, които ще имат връзка с ваши роднини от близо и далеч. Сега може да получите най-различни новини или покани от родствениците си. За съжаление през тази седмица може да ви разстрои една неприятна новина свързана с жена, която познавате. Тя може да не присъства в ежедневния ви живот, но да имате специални лични, семейни или професионални отношения. Добро развитие ще имат ваши планове и действия свързани с деца, които може да са ваши , на ваши роднини или приятели. Успех на дете или малд човек, важна промяна в техния живот ще бъде тема на разговори по телефона или чрез виртуалните средства за комуникация. Добро развитие през тази седмица ще имат ваши планове свързани с пътуване по работа, преместване в друг град или държава поради старт на нова кариера и др. Ако ви се налага да пътувате с цел грижи за имот извън населеното място, където живеете, то действията ви в този план ще са успешни. Някои от неприятните моменти през тази седмица ще имат връзка с напрегнатите отношения с млад мъж, който вероятно не живее с вас под един покрив. Възможно е да имате пряк конфликт или по някакъв начин да сте засегнати от неговите действия. Друг важен фактор през тези седем дни ще бъде вашето здраве, което не бива да бъде подценявано особено ако в момента здравословни неразположения. Следвайте лекарските преопръки и избягвайте самолечение.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще действате много по-решително по задачи свързани с дома ви или с финансови документи и плащания. Възможно е двете неща да имат връзка и вие да напарвите по-големи разходи за дома си, да продадете някаква собственост или да закупите такава и др. Като цяло обаче тази седмица действайте предпазливо във всички неща, които имат връзка с пари или поне с по-голям разход, който ви се налага да направите. Следете разумно приходната част в бюджета си и не допускайте сътресения или напрежение. Някои от малките, но приятни изненади през тази седмица ще бъдат свързани с гости или среща, с приятни стари познати, нови познанства, включително с хора от различни градове и села или от различни националности. През седмицата не допускайте действия или думи на млада жена да ви наранят емоционално или да ви въвлекат в спор и неприятности, за които нямате желание. Оставете я тя сама да се "наслаждава" на негативните емоции, които носи в себе си. Тази седмица ще бъде благоприятна и важна за развитието на вашите приятелски връзки с хора от различни населени места. Новите познанства ще започнат трудно, с известна хладина, но постепенно ще прераснат в нещо специално за вас. Любовта ще е важна част от ежедневния ви живот и ще и отделите достатъчно време за да ви зареди с нужните за самочувствието ви емоции. Мъжете над 35 години ще имат специални преживявания, предложение или друго важно събитие свързано с любимата жена.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще преживеете специални емоции свързани с дете от вашето семейство или от семейството на ваши приятели или роднини. Повод за това може да бъде рожден ден, имен ден или друг специален празник. Тази седмица ще ви се наложи по-сериозно да обмислите различни варианти за разрешаване на проблеми, които създават напрежение в дома и в семейните ви отношения. Изход винаги има, всичко зависи в коя посока сте вперили поглед и дали тя е правилната. През седмицата ще ви изненадат новини или събития свързани със стара или нова любов. Новите познанства ще се случват при неочаквани или странни обстоятелства (по ваше мнение), но всъщност истината е съвсем друга. В професионален план ще възникнат и ще се обсъждат нови идеи. Седмицата вещае разговори с хора от кръга ви приятели или познати, които ще обсъждат с вас бизнес идея или идея за допълнителна работа. През тази седмица ще имате ангажимент свързан с жена над 35 годишна възраст, която ще преживее важно събитие или промяна през тези седем дни. Възможно е да има и повод за събиране свързано с нея. През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък за момиче или млада жена. Жените над 35 години, които са ангажирани с юридически или съдебен казус ще могат да разчитат на успех. Младите жени Везни ще се зарадват на една придобивка, за която имат отдавна желание.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще се наложи да преодолеете спорни или конфликтни ситуации свързани с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място. Във втория случай те ще бъдат ваши роднини или ще имат някаква връзка със семейството ви. Семейните пътувания тази седмица ще бъдат по-сложни и натоварени с напрежение. През седмицата ще следите развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате или който е публична личност. За съжаление на този етап няма благоприятни новини за неговото или нейното състояние. През тази седмица ще се наложи да обърнете поглед към свои минали планове, идеи или отношения, които сега ще имат своя шанс за развитие, да ви донесат някаква полза или приятни преживявания. Неща, с които сте били ангажирани преди време, но които са претърпяли неуспех или загуба, сега ще имат благоприятно време за развитие, прогрес и успех. Ако сте били търпеливи и сте запазили постигнатото до онзи момент, то сега с лекота ще имате възможност да продължите. Седмицата като цяло ще бъде благоприятна за разрешаване на проблеми или отношения, които ви създават тревога и безпокойство. Всъщност сега ще се окаже, че малко сте преувеличили нещата и ситуацията (каквато и да е тя) съвсем не е толкова драматична. През тези седем дни може да ви разстрои или разочарова новина или телефонен разговор свързан с млад мъж. Ако сте в очакване на пари от мъж, вероятно ще възникне забавяне или други някакви пречки. Мъжете до 35 години ще останат разочаровани от затруднения или отказ свързани с документ или предложение.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица вещае интересни, но в някои случаи съдбоносни промени свързани с дома ви или с жилището, което обитавате в момента. Възможно е преместване или отпътуване, завръщане или необходимост от неочакван голям ремонт. Тази седмица ще бъде неблагоприятна за продажба или покупка на къща или имот. Седмицата вещае различни приятни преживявания или събирания с хора, които ще имат семеен празник или юбилей. Представителите на знака Стрелец, които са над 35 годишна възраст ще имат по-добри възможности тази седмица, отколкото по-младите представители на този знак. Седмицата вещае приятно или важно събитие свързано с родители. Ще имате посещение или среща с хора, които ще ви ангажират с техните неприятности, за които вие ще имате разрешение или поне идея, как да бъдат разрешени. През тази седмица може да се натоварите емоционално с житейската драма на ваши приятели или познати. Човек от кръга ви приятели или познати може да преживее неприятен инцидент. Като цяло седмицата ще ви изненада с някои нови шансове, възможности, нововъведения (във ваша полза) и други, които ще поддържат у вас едно позитивно и оптимистично настроение. Младите жени Стрелец да бъдат предпазливи във финансовите си дела. Следете бюджета си и не харчете предварително пари, които все още не сте получили.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица въпреки вашите собствени емоционални нужди или очаквания, ще ви се наложи да следите или да бъдете част от любовните преживявания на млад мъж. Може да бъдете негов душеприказчик или това да касае личност от собственото ви семейство. През седмицата може да направите погрешен избор на покупка, да имате битови проблеми в дома си или други затруднения от материален характер. През тази седмица повечето от вас ще избягват новите познанства или контактите с непознати хора, което ще ограничи значително възможностите ви за развитие. Всъщност вие точно от това се нуждаете, от глътка свеж въздух в отношенията си. Нови хора, които да ви създадат нови емоции или от които да научите нови неща. Не се самоизолирайте, защото това ще е във ваша вреда. Конфликт с дете или заради дете ще приключи с намирането на най-доброто решение на спорния въпрос. В някои случаи решението може само да се появи без необходмост от някакви допълнителни действия. Тази седмица ще бъде неблагоприятна за сключване на брак, тъй като напрежениетоще създаде конфликтни ситуации, чието развитие ще е непредсказуемо. Разкриването на тайни или задкулисни действия не само ще постави на изпитание семейните отношения, но може да е причина за раздяла или развод. През седмицата ще ангажира вниманието ви финансов документ или предложение свързано с пари (най-вероятно от друго населено място). Възможно е получаване на пари от човек или институция от друг град или държава. Младите мъже Козирог ще имат благоприятна седмица за любовни преживявания, стига да знаят какво искат, какво могат да очакват, тоест без каквито и да е било изненади.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще ви зарадват по-добрите професионални или бизнес реултати, като по-добри печалби или продажби и др. Някои от вас могат да бъдат поласкани от увеличение на заплатата си, получаване на бонус или друга награда. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване по семейни причини, а и вероятно ще имате специален повод за това. Възможно е да посрещнете гости, които ще пристигнат от друг град или държава. Това ще бъде благоприятно време за преместване в друг дом или в друго населено място (ако планирате такова). През тази седмица може да ви разстрои или разгневи една закъсняла новина, която е могла да бъде ваш шанс или да ви донесе полза, ако сте я получили навреме. Забавяне на документи или неизпълнени обещания също са възможни през тези седем дни. През седмицата мнозина ще се разстроят от неприятна новина свързана с човек, когото познават от миналото или настоящето си. Очаквайте приятни преживявания или изненади свързани с приятели. Новите приятелства ще са емоционални, с интересни и знаещи хора. Жените над 35 години ще се наложи да разрешават битови проблеми в дома си, но това няма да бъде лека задача. Поне не и тази седмица.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби пред е седмица, в която различни срещи или гостувания ще ви натоварят финансово или ще са свързани с разговори за пари. Разбира се, те могат да бъдат и приятни или с цел разрешаване на някакъв проблем. През седмицата ще преживеете стрес или паника свързани със събитие в живота на млада жена (тя може да бъде родена под знака на Телец, Дева или Козирог, но не е задължително). Като цяло тази седмица ще изиска преди всичко по-голямо внимание във финансовите ви дела. Не се надявайте на големи приходи, не харчете предварително или повече от това, което можете да си позволите. Ако възникне парично затруднение, то ще бъде по ваша вина. Седмицата ще подкрепи ваши начинания свързани с настоящи или бъдещи промени. Това ще бъде благоприятно време за юридически или съдебни действия. Едно предложение през тази седмица ще бъде знак за важна промяна в живота ви в близкото бъдеще. През седмицата могат да ви зарадват новини свързани с бъдещо майчинство, раждане на дете, щастлив край на една любовна история и др. Мъжете от този зодиакален знак да се пазят от измама, манипулация и всякакви задкулисни действия или интриги, от страна на друг мъж или група от мъже.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари