Месечен хороскоп за август 2023

0
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

Овен

Август е месец, в който ще трябва да сте много внимателни в отношенията си с хора, с които живеете или работите заедно. Тяхното усложняване или задълбочаване като проблем е нежелателно, тъй като е непредсказуемо, като развитие. През този месец ще имате повече битови проблеми за разрешаване, а тяхното развитие едва ли ще зависи от вас. Някои от вас ще се нуждаят от професионален сервиз, други ще вземат решение за покупка на нова техника или мебел. Възможни са и други важни промени или ремонти.

В личния си живот не допускайте намесата на други хора в разрешаването на домашните ви проблеми. Истината я знаете само вие и хората, с които живеете заедно. През август ще имате възможност да възобновите прекъснати отношения с хора, с които сте имали близки отношения в миналото. Една житейска раздяла с човек, извървял достойно своя житейски път ще ви даде повод за размисъл по важни теми от живота. Това ще бъде благоприятен месец за работа и за развитие на бизнеса ви.

Бъдете активни, амбициозни, търсете нови неща, нови полета за изява и развитие. Ако работите с финансови документи или ви предстои да подпишете финансов договор, бъдете внимателни в детайлите. Не е време да се действа само с доверие.

За момчетата и момичетата този месец носи повече спорове, разногласия, кавги или други проблеми. През този месец сдържайте гнева си и внимавайте за думите си. "Казана дума, хвърлен камък" ще е урока, който ви се дава да научите през този месец.

Жените ще имат желание да пътуват или ще възникнат причини за пътуване, основно на кратко разстояние.

Мъжете ще могат да намерят неочаквано разрешение на домашен или семеен проблем. Август ви носи шансове в най-различни сфери от живота, дано не ги изпуснете!

Телец

През август ще се сблъскате с едно разочарование поради неизпълнено към вас обещание. Възможно е да възникне неочаквана промяна на план, поради несериозното или некоректно отношение на други хора. Това ще бъде сложен месец за съдебни или юридически дела.

През този месец ще ви се наложи да се погрижите за здравето на дете или на млад човек от семейството или ще ви се наложи да разрешавате друг сериозен проблем свързан с тях. Август ще е твърде контрастен и нестабилен месец, с различни преживявания, които ще варират в различни посоки, понякога много бързо, дори в рамките на един ден. Повече от всякога през този месец ще имате нужда от самоконтрол върху собствените си думи, решения и действия. Отношенията ви с роднини ще са трудни за вас, поради вашата или тяхната емоционалната природа.

В семейството ви ще възникне ситуация, в която ще трябва да се действа с търпение, дипломатичност и мъдрост. Август ще бъде благоприятен месец за вашата работа или бизнес. Ще възникнат възможности за нови ангажименти, за постигане по-добри резултати, а в някои случаи ще ви се наложи да се ангажирате и с допълнителна работа. Отношенията ви с хора, с които работите заедно ще ви донесат някаква облага или успех.

Момчетата и момичетата ще имат интересни и полезни разговори, както и вероятност да вземат важни решения с помощта на близка жена или приятелка. През този месец ще сте склонни да приемате съветите на по-възрастни или по-опитни от вас хора.

Жените ще имат нужда от повече внимание, топлина и любов. Ако живеете в негативна среда или често се сблъсквате с негативно настроени хора, това определено ще повлияе на здравето ви.

Мъжете ще имат важни контакти с хора отдалеч. В семейството ви може да влезе нов човек, нов домашен любимец или ще посрещнете важни гости.

Близнаци

Август определено ще развихри вашето въображение и вашите емоции. Ще се стремите да изглеждате добре, да бъдете харесвани и най-вече обичани. Ще имате очакване да получите пари, които ще са важни не само за вашия комфорт, но и за реализацията на ваши цели. Няма причина да не получите това, което ви се полага. Постарайте се да избягвате напрежението и нетърпението, тъй като подобни прояви могат да влошат важни за вас отношения.

Една от грешките ви през този месец ще бъде липсата на реална преценка на ваши лични действия и решения при ангажирането ви с различни финансови дела. Ще сте склонни да избързвате в преценката си или лесно ще се поддавате на паника и страх.

Ваши приятели ще ви ангажират емоционално с някаква драма в техния живот. Евентуалното раздразнение от ваша страна ще е предимно поради факта, че вие сте предупреждавали за подобни проблеми. През този месец ще получите новина свързана с неприятен инцидент с човек, когото познавате. През август ще имате срещи с роднини, които живеят в друг дом, в друго село или град. През този месец са възможни събирания на семейства, които са били разделени поради различни житейски причини. На мнозина от вас ще им се наложи да направят голяма промяна на свой план, поради възникването на нови обстоятелства.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с някои проблеми, които ще им покажат кои са истинките приятели до тях, и кои не са. Предстоят ви раздели, но там където възникнат, ще са за ваше добро.

Жените лесно ще предизвикват неприятни ситуации с нетърпението си или с недостатъчното си умение да бъдат дипломатични и търпеливи. Точно такива моменти могат да ви причинят загуби, които едва ли ще успеете да възстановите.

Мъжете ще са по-спокойни и по-толерантни от жените. Женското влияние върху решенията ви през този месец ще е голямо и ще ви донесе полза и постигане на важни резултати.

Рак

През авгсут неочаквано ще се появи човек в живота ви, с когото сте имали общо минало: съученик, съсед, колега, далечен роднина и др. През този месец бъдете внимателни в отношенията си с хората около вас, тъй като някой ще направи опит да ви излъже, да ви злопостави или използва за своя изгода. През август ще ви изненада една загуба или раздяла свързана с мъж. Ако сте ангажирани със съдебно дело или друг юридически казус, през този месец бъдете предпазливи в обещания, които получатвате. Хубавите събития и преживявания през този месец ще бъдат свързани с любовния ви живот.

През август партньора ви ще ви покаже, че все още има с какво да ви изненада. Ако нямате романтичен партньор, пред вас е един благоприятен месец за нови познанства с хора от най-различни разстояния. На мнозина от вас през този месец ще им се наложи да се погрижат за здравето на момче или мъж.

През август ще имате възможност да сложите край на различни неприятности или неясни отношения с хора, които ви създават напрежение. Всъщност, то винаги ще има хора, които ще се опитват да ангажират вниманието ви с техните проблеми и оплаквания. През този месец не се ядосвайте на пакости е на деца, които ще счупят или повредят важни за вас вещи. Каквото е ценно за вас по-добре предварително си го съхранете от инциденти.

Момчетата и момичетата ще запомнят този месец с по-активен социален живот, прекарвайки голяма част от времето си със стари и нови приятели, в групи от съмишленници и др. Предстои ви изненада свързана с разкриването на някаква тайна или несподелено с вас събитие.

Жените ще вложат своите емоции, време и енергия предимно в дела свързани със семейството или с любовните им отношения. Това ще бъде благоприятно време за създаване на нова връзка, за годеж или сватба.

Мъжете от този зодиакален знак ще са по-лабилни в здравословен план. Възможни са различни неразположения, включително такива, които ще се появят вследствие на напрежение и по-голям стрес.

Лъв

През август ще преживеете приятна изненада с подарък или жест на внимание от страна на роднина, приятел или нов познат. Едно ново познанство с жена ще ви срещне с една интересна и необичайна личност.

През този месец може да преживеете разочарование поради неизпълнено обещание или напразни надежди свързани с пътуване. Едно такова събитие ще бъде изживяно много емоционално от ваша страна. През август ще имате възможност да подобрите доходите в семейния бюджет, въпреки че и разходи няма да ви липсват. През този месец ще възникнат благоприятни за вас ангажименти или дела с хора от кръга ви роднини.

През този месец ще ви бъде трудно да поставите добро начало на нова любовна връзка. Възможно е да преживеете разочарование при първа любовна среща, да възникне причина за нейното отлагане и др. Това ще бъде напрегнат месец в работата ви, независимо в коя сфера работите. Ще имате определени срокове да свършите важни задачи, което ще бъде неприятен натиск върху вас. През този месец може да имате грижи или притеснение свързано със здравето на близък човек, който може да има кратък престой в болница.

Жените ще са нетърпеливи, докачливи, трудни за разбиране. Конфликтите, които ще предизвикате с поведението ви ще са поради липсата на зрялост, особено при по-младите жени.

Мъжете ще са неспокойни, понякога с ниско самочувствие или неуверени в решенията, които вземат. Ще усещате силно липсата на специален човек в живота си, който или е надалеч от вас или е в Отвъдното. Ще бъде добре да следите събитията, да се нагаждате към новите обстоятелства, които ще възникнат в живота ви през този месец.

Дева

Август не е време за илюзии или прекалена самонадеяност в любовните ви отношения. "Любовта се проявява във вземане и даване. Който обича, предимно дава, а който е обичан, предимно взема. През този месец всички неискрени или тайни прояви в любовта ще бъдат поставени на изпитание или разкрити.

През август ще възникнат благоприятни обстоятелства за пътуване или за развитие на ваши лични или професионални контакти с хора от различни населени места. Възможно е пътуване или контакти с хора от други места свързани с документ или друго важно за вас дело. През този месец избягвайте напрежението или конфликтите в дома си, защото тяхното развитие може да прерасне в сериозен сблъсък. Тези от вас, които са ангажирани с бракоразводен процес ще се сблъскат с конфликти или ще преживеят нелицеприятна ситуация.

През този месец ще ви зарадва новина свързана с дома, в който живеете или собственост, която притежавате. Този месец ще се запомни със събирания по най-различен повод. Ще ви зарадва новина свързана с роднина, който ви е много близък. Този месец ще благоприятства вземането на решение свързано с промяна в работата. Нещо, което не сте успели да реализирате в миналото си поради липса на благоприятни обстоятелства, сега ще ви се даде като един неочакван шанс или късмет.

Жените трудно ще преодолеят неприязънта си към някои хора. Това може да предизвика деликатна ситуация. Вие ще очаквате другата страна да ви се извини или да намери начин да хармонизира отношенията си с вас.

Мъжете ще получат най-разнообразна информация през този месец, която ще бъде не само полезна, но и ще бъде база за постигане на важни резултати или успехи през този период.

Везни

Август е месец, в който може да очаквате промени свързани с дома или с имот, който притежавате. Тези промени може да имат най-различен характер, като: ремонти, подобрения, замяна, покупка или продажба на дом или имущество и др. През този месец ще преживеете разочарование свързано с човек, когото сте смятали за приятел или за честна личност. Разочарованието ви ще бъде свързано с коментар от негова/нейна страна, което ще ви нарани емоционално. Като цяло този месец ще се запомни с емоционални събития с приятели отблизо и далеч.

Промените, за които споменах в началото могат да създадат притеснения от различен характер. Ще преминете през различни спорни ситуации и конфликти по пътя към тяхното разрешаване или осъществяване. През този месец има вероятност да пропуснете един шанс поради неправилните съвети на приятели или роднини.

През този месец ще преживеете неприятности с жена, която вместо да насочи вниманието си към проблемите в собственото си семейство, ще губи време и енергия да се меси в живота на други хора. През август ще ви се наложи да окажете помощ на майка, баба, сестра, дъщеря и др. Ще възникнат разходи свързани с пътуване, което може да е свързано с вашата работа, с разрешаването на някакъв проблем и др.

Август носи събития свързани с нова любов или с узаконяването чрез брак на вече създадена връзка.

Жените ще се опитват да изглеждат добре, по-млади и по-елегантни. Това определено ще ви се отдаде, особено използвате професионалните услуги на козметик, фризьор или на добър шивач.

Мъжете ще са трудни за разбиране през този месец. Ще търсите недостатъци в действията на други хора, а ще бъдете слепи за собствените си грешки. Бъдете внимателни и не искайте това, което не ви се дава доброволно.

Скорпион

Август идва с някои трудни моменти, които ще възникнат поради необходимостта да вземете важни, но болезнени решения. Ще възникне ситуация, в която всеки около вас ще води своята собствена борба за щастие, за личностно или емоционално оцеляване. През този месец мнозина ще се ангажират с разрешаването на проблем от здравословен характер свързани с близък човек.

През август ще имате благоприятно време за пътуване по работа в друг град или държава. Едно такова пътуване може да създаде временно безпокойство или несигурност за определен период от време. Възможно е да имате свои вътрешни съмнения или да сте подозрителни към хора или място, там където трябва да отидете.

През този месец ще преживеете събитие, което ще има някаква връзка със загуба от миналото ви. Възможни са срещи или контакти с хора от миналото ви. Август ще бъде благоприятен месец за приключване на задачи или ангажименти свързани с някаква материална или имуществена отговорност, задължение свързано с имот и др. През този месец ще съумеете да се възползвате по най-благоприятен начин от една ситуация на работното си място. През този месец обърнете повече внимание на семейните си отношения, където се събират много несподелени неща и преживявания.

Жените ще могат да сложат осезаема граница между минало и настояще или между настояще и бъдеще. Време за решения и промени, които да маркират ярко един нов период в живота ви.

Мъжете ще търсят отговори на въпроси свързани с някои неудачи или неочаквани проблеми, които са възникнали от началото на годината досега.

Стрелец

През август ще преминете през моменти на напрежение в отношенията си с роднини или приятели. В повечето случаи причината ще бъде недоразумения, неизпълнено обещание, неуместни коментари и забележки. Ще ви се наложи да преодолеете или да помогнете за разрешаването на неприятности в живота на по-възрастни роднини.

През този месец ще се зарадвате на някаква покупка или придобивка, но по отношение развитието на ваш имотен или материален проблем, нещата могат да се окажат по-сложни. През този месец очаквайте важно събитие свързано със семейството на ваши приятели или съседи. Ако имате скоро създадена романтична връзка, през август ще обмисляте да промените нещо във връзката си.

Ще възникне неочаквано здравословен проблем свързан с човек, когото познавате, като това ще има връзка с някакъв инцидент или необичайна ситуация. Вашето здраве също няма да бъде много стабилно, така че избягвайте всякакъв вид стрес и физически натоварвания. Някои от радостните или специалните събития през този месец ще бъдат свързани с момче или с млад мъж, с успехи или специални празници в техния личен живот. През този месец бъдете внимателни с големи финансови операции или ако имате намерение да вземате кредит.

Жените ще търсят съвет или помощ при разрешаването на неприятности, чието разрешение не сте успели да намерите досега.

Мъжете ще са на прага на една важна промяна в живота си, но малцина ще намерят кураж и воля наистина да я осъществят.

Козирог

Август е месец, в който помощта или подкрепата на човек, който е ваш близък приятел или роднина, ще спомогне за постигането на важен за вас успех. Една такава личност ще ви помогне да спечелите по един неочакван начин във важна ситуация или при реализирането на една идея.

Този месец ще се запомни с напрежение в домашните ви отношения, основно поради имотни или битови проблеми, неуредици, грижи за имот, които трябва да бъдат осъществени максимално бързо. Възможно е да ви се наложи да похарчите пари, които не сте планирали като разход, за да уредите такива неща.

През този месец приятни емоции ще възникнат около жена, която е ваша приятелка или колежка. Всъщност успеха или специалното събитие, което и се дава да преживее през този месец ще има някакво влияние и върху вашата съдба. Изненадите през август могат да дойдат чрез новина свързана с раждането на бебе или да имат връзка с неочаквано събитие свързано с млад родственик.

Една от неприятните новини през август ще има връзка със здравето на мъж, когото лично познавате. В работата си ще имате поводи да се чувствате доволни от постигнатото. Ще имате възможност да постигнете добри резултати или печалби. Ще имате възможност за добро представяне или ще получите важна за вас похвала.

Този месец може да се запомни с пътуване, свързано с гостуване в дома на роднини или приятели. Разбира се, възможно е вие самите да посрещате гости в дома си. За вас, ще бъде важно да избягвате негативни или песимистични настроения през този месец, да се товарите с тревожни очаквания за бъдещето си и да не допускате страх в мислите си.

Мъжете ще се ангажират с важна дейност заедно с друг мъж от семейството или от близкия кръг приятели.

Жените ще отложат една идея свързана с пътуване. Възможно е да преживеете емоционална болка свързана с неприятна новина от друг град или държава.

Водолей

Август ще запомните с нови познанства, срещи и преживявания с хора от близо и далеч. Те ще се случат по необичаен или неочакван за вас начин. Тези познанства тепърва ще имат своето индивидуално развитие в живота на всеки един от вас. През този месец ще разчитате на жена за нещо, което ще бъде важно за вас. Тя вероятно не живее с вас под един покрив или живее в друго населено място.

През този месец бъдете нащрек ако имате финансови очаквания тъй като някои събития могат да ви изненадат неприятно или да ви разочароват. През този месец ще имате поводи за радост, особено в личен план. Може да се почувствате горди от неочакван или важен успех, изява. Някои от хубавите събития през този месец ще са свързани с вашия интимен или брачен партньор, с вашите деца или с вашите родители. През август ще получите предложение, което ще ви отвори нови хоризонти за развитие и прогрес, но само ако сте готови за такава промяна. В противен случай, ако надцените себе си или възможностите си, загубата ще е неминуема.

През този месец избягвайте напрежение в семейните си отношения, особено когато възникнат сложни ситуации или проблеми. Не допускайте размяна на обвинения, а търсете мъдри решения, компромиси или търсете съвет от хора с опит.

Жените ще трябва да бъдат по-грижовни както за външния си вид, така и за собственото си здраве. Конфликтите и напрежението като цяло ще се отразят неприятно на психическото и физическото ви здраве.

Мъжете ще зависят в някои свои решения от мнението или желанието за съдействие на жена. В любовните си отношения ще прживеете разочарование поради сложния или неотстъпчив характер на човека, когото обичате.

Риби

През август ще ви се налага по-често да разчитате на помощта или контактите на ваши близки или приятели. Такава подкрепа от тях ще бъде важен фактор за постигане на важни успехи за вас. Възможно е с помощта или съвета на други хора да започнете нова работа или бизнес или да направите друга важна промяна в дома си. През август ще възникнат неочаквани сблъсъци с хора от дома ви или от кръга на роднини и приятели. Такива ситуации ще се развиват под видимо влияние на различни коментари или интриги от страна на други хора.

През този месец ще изпитате приятни емоции, свързани с получаването на пари. За много от вас ще има възможности за по-добри доходи или ще получавате по-висока заплата. Благоприятни финансови влияния ще усетят тези от вас, които имат собствен или семеен бизнес.

През август ще възникнат здравословни проблеми за човек от кръга ви роднини, приятели или колеги. През август ще планирате да направите важна покупка или промяна в дома си. Хубавото е, че ще имате подкрепата на хората, с които живеете или евентуално ще ви помогнат финансово за тази покупка. Някои от вас ще се зарадват на подарък от приятели или роднини.

За съжаление през този месец ще ви натъжи неприятна новина, свързана с ваш познат. Обществено или политическо събитие в страната, в която живеете, също може да повлияе по някакъв начин на живота или плановете ви. Август ще бъде важен месец за вас, тъй като ще имате възможност да реализирате почти всички свои планове и очаквания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Смеех се на дебелите - надебелях...
Смеех се на лудите - полудях...
Сега се смея на богатите.
Няма ефект!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари