Седмичен хороскоп за 27 август - 2 септември

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Ето че август вече почти приключи, но това може само да ви мотивира.

Съвсем скоро започва новия делови сезон, който от своя страна ще предостави нови възможности за личностна реализация. Следвайте личната си посока без да се отклонявате от нея!

Бъдете активни в своите действия. Ще се чувствате заредени с нови емоции и силна енергия! 

Овен

През тази седмица оставете надеждите настрана. В личния живот е добре да сте стъпили здраво на земята и да не разчитате на случайността. Бъдете сигурни, че така ще си помогнете много повече, а и късметът ще е на ваша страна, благодарение на усилията ви. В края на периода може да изникне неочаквано пътуване. Пригответе едни куфар от сега, за да сте подготвени.

Телец

През тази седмица към вас може да се върне старо добро, което сте направили преди време някому. Бъдете благодарни за случващото се. Това е знакът, от който имахте нужда. В средата на периода е добро време за кратко пътуване и почивка преди края на лятото. Ако имате ученици сега е моментът да отменете голяма част от приготовленията за първия учебен ден, за да не правите всичко накуп преди 15 септември.

Близнаци

Това е седмица, в която ще научите много важна информация, която дълго време е била крита от вас. Помъчете се да не мислите защо и какво е допринесло за забавянето, а как да използвате наученото в своя полза. В средата на периода помислете за планиране на коледните и новогодишните празници, особено ако смятате да бъдете по-голяма компания.

Рак

Тази седмица много неща ще дойдат на мястото си. Бъдете сигурни в добрия развой на нещата, колкото и трудности да видите по пътя си. В личен план не се колебайте да правите големи стъпки. Някои от тях са отдавна чакани от партньора ви. Във финансово отношение седмицата ще е добра. Очакват ви допълнителни финансови постъпления.

Лъв

Тази седмица бъдете готови за всякакви добри изненади. Предусещате някои от тях, но сега ще разберете, че мечтите се сбъдват, когато повярваме истински в тях и имаме силата да не се отказваме. В средата на седмицата ви очаква добра новина, свързана със служебното ви положение. Това може да бъде и повишение на заплатата. В здравословно отношение не прекалявайте с алкохола. Седмицата е добра за подобряването на хранителния ви режим.

Дева

Вземането на важни решения отложете за друг период. Въоръжете с максимално търпение и дисциплина. Ставайте по-рано и взимайте контрастен душ, за да помогнете на тялото си да се справи с стреса. Избягвайте алкохола, сега той е напълно противопоказен. Опитайте се да чувате повече и да разбирате човека от среща, тогава рискът от допускане на грешки ще е минимален.

Везни

Във вторник и сряда е най-добре да не се товарите с излишни задължения, особено ако не влизат във вашите отговорности. Съществува риск да не ви стигне времето и да си разпилеете силите напразно. През последните два работни дни е добре да внимавате при подбора на думите ви. Има вероятност да се изкажете прекалено остро и да засегнете някого без това да е било целта ви. Ако нещо ви измъчва не се колебайте да го споделите с близкия ви човек. Какъвто и да е проблемът ви той ще се опита да ви разбере и утеши.

Скорпион

Сега не е време за активни дейности, но може да мечтаете, колкото си искате. Смело рисувайте желанията си и чертайте планове за реализирането им. Бъдете готови, че нещата може да претърпят някои промени, но нека това не ви отчайва. В средата на седмицата ще станете един от участниците в печеливш проект. Ако ви се налага да участвате в преговори подгответе се за това, че те няма да са леки и може да ви доведат до изтощение. През почивните дни задължително изхвърлете от главата си всяка мисъл за работа и се отдайте на пасивна почивка.

Стрелец

Най-голямото предизвикателство пред вас сега ще бъде да балансирате между личния и професионалния живот. Ще тичате от една страна на друга, но усилията ще си заслужават. Половинката ви ще оцени усилията ви, но наистина ще очаква сериозно доказателство за чувствата ви. В края на седмицата може да имате неочаквани гости. Едва ли ще може да отмените визитата, така че ще ви се наложи да проявите максимално гостоприемство.

Козирог

Тази седмица не се критикувайте прекалено, а и още във вторник резултатите от работата ви ще са толкова добри, че само може да се гордеете със стореното. Бъдете уверени в своите способности . Опитайте се да уловите всеки детайл, сега те ще бъдат от особено значение. Моментът не е подходящ за изясняването на отношения. Всъщност те са почти съвършени така че няма какво да им обсъждате.

Водолей

През първия работен ден ще трябва да обърнете повече внимание на личните ви отношения. Истина е, че нужда от сериозен разговор, но забравете за назидателния тон. Той няма да ви от помощ, а само ще изостри недоразуменията между вас, които всъщност са напълно преодолими. В средата на седмицата може да изникнат някои конфликти с бизнес партньори. Дипломацията ще е най-верният ви помощник. През почивните дни обърнете искрено внимание на проблемите на хората, които обичате.

Риби

През първите три дни от новата седмица наблегнете на организацията. Сега спазването на твърд график значително ще облекчи работата ви. В личен план ще сте склонни да се сърдите за щяло и нещяло. Излишно е да се напомня, че няма никакъв смисъл от това. През последните два дни от седмицата ще имате възможност да покажете своите лидерски качества. Не проявявайте излишна скромност. През почивните дни избягвайте конфликтите с близките ви. Възможно е да изпитате необясним гняв към тях, който трябва да обуздаете.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари