Хороскоп за месец Август

1
Новият месец август идва с много предизвикателства
Новият месец август идва с много предизвикателства

Новият месец август идва с много предизвикателства

Очакват ни промени, донякъде трудности, но и хубави моменти. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева, пише az-jenata.bg.

Овен

Упоритостта ви ще достигне до невероятни висини през този месец. Амбициите ще се покачват с температурите. Ще преследвате целите си независимо от препятствията и от умората, присъща за всяко състезание и най-вече за състезанието със себе си. Във ваша полза е през втората половина на месеца да намалите темпото. Анализирайте постигнатото и подредете за пореден път приоритетите. Важно е да сте вътрешно убедени, че се движите в правилната посока.

Телец

Добрата новина за представителите на вашия знак е, че ще успеете да довършите започнатото без излишно бързане и тревоги. Ще спазите уговорените срокове, ще получите нови предложения за заетост и, което е най-хубаво, ще получите полагаемото ви се за свършената работа възнаграждение. Организирайте почивките си така, че да сте повече време със семейството и с близките си приятели, да сте повече време сред природата. Независимо че се славите с издръжливостта си, не се натоварвайте с повече задължения, отколкото сте в състояние да понесете.

Близнаци

Мобилизирайте се максимално и бъдете готови да се справите със затрудненията без прекалени и най-вече напълно излишни емоции. Повтаряйте си, че емоциите са най-лошият съветник и не бива да им позволявате да въздействат върху преценката ви. Всички уговорки, които към момента сте пренебрегвали, отлагали или оставили недовършени ще напомнят за себе си. Особено през втората половина на месеца често ще се налага да „носите две дини под една мишница“ и никак няма да ви е лесно. Създайте си оптимална организация и уплътнявайте максимално времето, с което разполагате, стремейки се да наваксате пропуснатото към момента.

Рак

Преживяванията ще са много и разнообразни. Част от тях съвсем няма да ви харесат и една от най-трудните ви задачи ще е да контролирате емоциите и да си изграждате обективна преценка за случващото се. Всеизвестно е, че представителите на вашия знак са хиперчувствителни, но ако не си наложите някаква самодисциплина и се разстройвате за щяло и нещяло ще разпилявате енергията си буквално на вятъра. Не позволявайте да ви се случва, в състояние сте да повишите собствената си ефективност. През втората половина на месеца ще създадете нови контакти, с чиято помощ ще напреднете забележимо.

Лъв

В огнените слънчеви дни на август представителите на вашия огнен знак ще се наслаждават на истински приключения. Разбира се, не става дума за околосветски пътешествия и вселенски открития, просто ежедневието ви ще бъде изпъстрено с куп дребни радости и би било голяма грешка, ако не се забавлявате пълноценно. Професионалните ви задължения ще са в рамките на обичайното и няма да ви затруднят, нито да изискват някакви допълнителни усилия. Наличното свободно време можете да използвате за укрепване на здравето и разширяване на познанията си.

Дева

Вие ще набирате инерция постепенно, но стабилно, за да разкриете максимално потенциала си, когато Слънцето навлезе във вашия знак. Част от събитията през този месец ще са възлови, преломни, наситени с особена значимост. Ще затворите една страница от житейския си път и ще отворите следващата. С какво съдържание ще я изпълните зависи изцяло от вас и от готовността ви да се промените, да се откажете от някои навици за сметка на усвояване на нови умения, да рискувате и да напускате от време на време зоната на собствения си комфорт. През втората половина на месеца е вероятно да се справите със сложен финансов проблем.

Везни

Дали блестящите слънчеви лъчи или осъзнаването, че лятото с тихи стъпки бавничко се отдалечава, но през този месец ще успеете да поставите и мислите, и чувствата, а най-вече и желанията си в ред. Спокойствие ще се възцари в душите и ще ви зареди със самоувереност. Новостите в професионалната сфера ще са малко, ще се случват рядко и по начин, който ще ви позволи да се подготвите за тях. Мисълта, че сте в благоприятната позиция да държите ситуацията под контрол едновременно ще ви мотивира и вдъхновява. Впечатляващите емоции ще са свързани с личния живот.

Скорпион

Един етап от живота ви ще остане в историята. Раздялата с миналото в известен смисъл ще е болезнена, но от друга страна ще е обещаваща. Пред вас ще се разкрият нови перспективи, свързани и с риск, но и с разширяване на хоризонтите ви за развитие. Движейки се към новото ще се наложи да довършите изостаналото. Реагирайте гъвкаво, създавайте варианти, правете комбинации. С колкото повече въображение подхождате към предизвикателствата, толкова по-оригинални ще са методите, които сте готови да приложите в работата си. Ще постигнете повече, ако действате с умерено темпо и не се опитвате да се „надбягвате с времето“.

Стрелец

Още в началото на месеца може да останете с впечатлението, че всичко, което ви е отегчавало и на което сте се опитвали да обърнете гръб сега ви дебне в засада. Поредица дребни проблеми и задачи, които предишните месеци са ви досаждали като камъче в обувката току ще изскачат едно след друго и ще ви принуждават да „късате“ парчета от времето, с което разполагате, за да ги решавате. Не ги отлагайте за пореден път, защото следващия ще ви се стоварят като лавина. Мобилизирайте се максимално и бъдете сигурни, че крайните резултати ще донесат и очакваните финансови постъпления.

Козирог

Време е твърде сдържаните и дискретни представители на вашия знак да открият истинската си същност пред света. Да, наистина, вие сте благоразумни и твърде предпазливи, но от друга страна сте и дружелюбни, услужливи, предани на приятелите си. Дайте възможност и на новите си познати да се сближат с вас. Контактите ще са разнообразни и свързани предимно с професионалната сфера. Покажете уменията си да работите с колектив и да предавате опита си на начинаещите колеги. Ще спечелите привърженици, ще стабилизирате позициите си и ще си осигурите участие в проекти с обещаваща дългосрочна перспектива.

Водолей

Не вярвайте на първоначалните си впечатления. И не се зареждайте със съмнения. Още в началото на месеца може да ви се стори, че целият свят е настроен срещу вас и се опитва да ви „слага прът в колелата“. Отървете се от тази мисъл незабавно, подвеждаща е. Не си разваляйте настроението излишно и не влизайте в остри спорове с приятелите и членовете на семейството. Приемете дребните несполуки, на които се натъквате, като проверка на въображението и уменията ви и стимул за сътворяване на оригинални идеи. Неподражаемият начин на мислене е най-силният ви коз, използвайте го.

Риби

Част от събитията, на които сте свидетели ще ви накарат да промените мнението си към някои хора от най-близкото си обкръжение. Ще преоткриете някои от приятелите си и ще ограничите контактите си с други от тях. За сметка на това, скорошните познанства ще ви впечатлят и ще спечелят доверието, а и подкрепата ви. Изобщо, горещите емоции през най-горещия летен месец ще са свързани предимно с личните и романтични отношения. Едно от нещата, които не бива да правите, е да смесвате професионалните с интимните връзки или пък да комбинирате в една компания хора от различни групи. Ефектът няма да ви зарадва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари