Месечен хороскоп за АВГУСТ 2018

1
Виж месечния хороскоп за всички зодии
Виж месечния хороскоп за всички зодии

През август 2018 ни очакват интересни събития.

Няма да липсват трудности, но звездите ще ни дарят и с хубави емоции.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е месец на увеличение на доходите ви или ще получите допълнителна сума пари. Те могат да дойдат чрез вашата работа, семейни отношения или от друг източник. Много интересен може да се окаже любовният ви живот, особено ако имате или търсите партньор в населеното място, където живеете. През този месец може да получите подарък или вие да направите такъв, който да направи връзката ви по-емоционална. Като цяло август ще бъде важен и продуктивен за вас месец. Използвайте благоприятните шансове и възможности да направите повече полезни и важни за вас неща. Изненадите сега ще бъдат във ваша полза и интерес. През август събития в семейството, в насленото място, където живеете или в света ще ви провокират към един по-сериозен размисъл по определени теми от живота. Сега може да станете обществено или политически по-активни, да тръгнете към една промяна на статуквото в обществото, където живеете. Август ще ви донесе повече възможности за по-добри доходи или развитие на професионални (бизнес) планове, които тепърва ще ви донесат добра печалба. Сега ще можете да разрешите или развиете в благоприятна посока важни финансови дела. Семейните ви отношения също ще бъдат важни за вас и вие ще им отделите нужното време, за да изпълните съответните ангажименти или задължения. Август ще бъде запомнен с важно събитие с кръга ви от роднини или в собствения ви дом.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец август ще бъде време изпълнено с повече ангажименти, срещи или важни събития свързани с деца и с внуци. Сега може да ви изненада или зарадва новина свързана с раждането на дете или с дългочакана бременност. Август няма да е най-силния ви месец, но определено ще е време на разчистване на ненужните неща или отношения в живота ви. Не сте застраховани от кражба или опит за отнемане на ваш интелектуален продукт, проект в полза на някой друг. Пазете личната си или работна информация добре защитена. През август мнозина ще пътуват и в повечето случаи то ще бъде предварително организирано. Не за всички пътуването ще бъде с цел отдих. Мнозина ще пътуват по работа или по семейни причини. Сега очаквайте много интересна и полезна за личните ви дела информация. Комуникацията ви с хора от различни точки на планетата ще бъде много по-динамична. Ще обсъждате важни лични или бизнес мероприятия, може да обсъждате бъдещи срещи или други общи действия. Това ще бъде месец, който чрез различните преживяни моменти в него ще ви покаже хоризонтите ви на развитие до края на тази година, а може би и по-далеч. Август остави след себе си няколко незабравими спомена свързани с лични преживявания, с конкретни събития в работата или в семейството ви. Този месец ще бъде запомнен с важно събитие в живота на мъж над 35 години, който най-вероятно ще бъде от роднинския ви кръг.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през август вниманието ви ще бъде ангажирано със събития или срещи свързани с мъж над 35 годишна възраст. Сега много от успехите ви ще зависят именно от действията или решенията на мъж от семейния ви или професионален кръг. Този месец ще ви зарадва с леко увеличение на доходите ви, като това може да бъде благодарение, както на вашите собствени действия, така и на някой друг от семейството ви. Август ще бъде по своему уникален месец за вас, защото изневиделица ще се появят нови шансове или нови възможности да покажете своите способности, да реализирате своя идея или план и др. Късметът ще бъде вътре във вас, защото без вашата активност, воля и търпение нищо няма да се случи. Август ще бъде време, в което всяко ваше действие ще трябва да бъде добре премерено. Не бързайте и не пришпорвайте събития или хора. Всяко нещо си има своето време и място. Много проблеми или неясни неща сега ще започнат едно по едно да остават в миналото ви. Ще виждате все по-ясно това, което се задава в бъдещето ви (поне до края на тази година). Август вещае много хубави събития, срещи с много хубави хора и специални преживявания. Повечето от вас ще поставят любовта като свой приоритет за преживявания. Всичко все пак ще зависи каква е вашата цел: авантюра, изневяра или създаване на стабилна връзка.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак пред вас е месец, в който финансовите ви дела ще бъдат ваш приоритет поради различни важни събития. Сега ще имате възможност да получите по-добро заплащане, да сключите по-изгоден финансов договор, да намерите добре платена работа и др. През август по-натоварващите ви ангажименти с деца или внуци могат да поставят на изпитание нервите ви и да възникнат нежелани конфликти. Сега ще бъде добре да потърсите помощ или съвет и от други хора, когато това се налага. Емоционално това ще бъде деликатен месец за вас, именно поради липсата на търпение спрямо желанията, изискванията или претенциите на други хора. Сега по-лесно ще се обиждате или по-лесно ще възникват недоразумения, които могат да доведат до охлаждане на отношенията ви. В много отношения сега ще бъдете склонни да рушите мостове, вместо да изграждате нови... Този месец ще бъде запомнен с важно събитие свързано с момиче или млада жена. Вие може да нямате участие в него или неговото развитие да не зависи от вас. По някакъв начин обаче, то ще ви засяга и ще има особено значение. Август въпреки че е месецът на летните отпуски вещае много добри професионални успехи и възможности за развитие на бизнеса ви (ако имате такъв). Сега дори ще имате шанс за начало на нова кариера, нова степен на образование или нов бизнес. Жените над 35 годишна възраст ще са психически много по-натоварени, но това е поради важността на месеца, като преломно време между два важни етапа в живота ви.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през август вероятно ще възникне необходимост от пътуване поради неочаквано събитие свързано с ваши роднини. През този месец някои млади представители на знака ще напуснат родния си дом и ще положат началото на нов живот или брак с човек от друго населено място. Сега за мнозина от вас ще възникнат ангажименти свързани с наследствен имот, грижи за него (ако има някакво стопанство там) и др. Август ще бъде продуктивен месец по отношение на вашата работа, образование или кариера. Ще възникнат нови възможности или вие ще се ангажирате с реализацията на една нова идея. В професионален план ще имат добри контакти или ще постигнете успехи благодарение на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Хора от водните зодиакални знаци (Риби, Рак или Скорпион) също ще имат благотворно влияние върху вашето професионално или бизнес развитие. Сега ще ви се наложи да изпълните един ангажимент свързан с мъж, който сте отлагали досега поради различни причини. Август ще има като цяло едно благотворно влияние върху вашите важни цели и планове. Единствено по-сериозно внимание ще изискат парите, особено когато ги харчите за неща с неясен произход или рискови такива. Ще възникне неочаквано притеснение свързано с пари, които ще трябва да получите или дадете чрез документ. Вашето здраве или здравето на близък човек също ще изиска разход на пари. Избягвайте спорове с момиче или с млада жена, която всъщност вече е взела решение, което никой не може да промени. През този месец мъжете Лъв да избягват вземането на важни решения. Съдебните или юридически дела също няма да се реализират по очаквания от вас начин. Новите начинания ще претърпят забавяния, отлагане и др. Младите жени Лъв ще имат емоционални затруднения в любовта свързани с прояви на ревност, изневяра, липса на реални чувства в един от партньорите и др.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през август ще имате да разрешвате по-сериозни проблеми или задачи свързани с дете или млад човек от фамилията ви. Плановете ви свързани с такива хора, няма да се развиват според очакванията ви и това ще създаде нежелано напрежение. Сега може да имате очакване за гости в дома си или да планирате ваше гостуване в дома на приятели или роднини. Тези неща ще претърпят отлагане или забавяне поради различни причини. През август ще получите неприятна новина свързана със загуба или кражба в дома на хора, които познавате. Добри събития през този месец по един или друг начин ще бъдат свързани с пари. Мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат чрез човек роден под знака на Козирог, Дева или Телец. Такива хора определено ще изиграят положителна роля във финансовите ви дела. Не са изключени неочаквани доходи или печалби, но те няма да зарадват всички представители на Дева. През август ще се преживее важно събитие свързано с жена от семейството ви: рожден ден, имен ден, юбилей, сватба и др. Сега може да ви зарадва късмет или подарък, който ще дойде чрез син, внук, племенник или друг млад мъж от фамилията ви. През този месец неприятно събитие в живота на приятели ще бъде причина за динамични телефонни разговори или размяна на писма и имейли. Някои от вас ще преживеят неприятно разочарование от човек, който ще направи опит да ви въвлече в рискова, неприятна ситуация. Жените над 35 годишна възраст ще имат месец, който ще благоприятства любовните и романтични отношения, особено ако сте несемейни. Мъжете до 35 годишна възраст ще имат силен и успешен месец (особено по отношение на материалните придобивки). Може да получите или закупите нещо на добра цена, с отстъпка или на промоция.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни неочаквано ще се появи отново в живота ви мъж, който е бил член на семейството ви или е бил от кръга ви приятели. През този месец внимавайте в отношенията си с жена, която ще направи опит да ви излъже, да ви злопостави или манипулира за нечия друга изгода. През август ще ви изненада една загуба или раздяла свързана с мъж. Ако сте ангажирани със съдебно дело или друг юридически казус бъдете предпазливи в действията или обещанията от страна на жена. Хубавите събития и преживявания през този месец ще бъдат свързани с любовния ви живот. Сега ще разберете, че партньора ви (ако имате такъв) все още има с какво да ви изненада. Ако сте неангажирани с романтичен партньор, август ще бъде благоприятен месец за нови познанства с хора от най-различни разстояния. Сега на мнозина ще им се наложи да се погрижат за здравето на момче или млад мъж. През август ще сложите край на различни неприятности или неясни отношения чрез различни контакти и разговори (в повечето случаи дори непланирани). Разбира се, както винаги и сега ще има хора, които ще се опитат да ангажират вниманието ви с техните проблеми и оплаквания. През този месец не се ядосвайте на пакостите на деца, които ще счупят или повредят важни за вас вещи. Каквото е ценно за вас по-добре предварително си го съхранете от инциденти. Мъжете над 35 годишна възраст ще преживеят неочакван отказ от обещание, предложение или друго някакво споразумение. Жените над 35 години нека не предприемат големи промени през този месец защото сега ви убягват детайли или правите грешки, за които после ще съжелявате. Мъжете до 35 годишна възраст ще са много притеснени относно реализацията на конкретни събития, за които ще бъдат в напрегнато очакване.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, август ще бъде време за разрешаване на семейни проблеми свързани с роднини, които не живеят във вашето населено място. В някои случаи подобни действия ще изискат пътуване. През този месец може да възникне необходимост от неочаквано пътуване свързано с роднина. Август вещае желани или неочаквани раздели с хора от кръга ви приятели. В повечето случаи те ще бъдат родени под знака на Козирог, Телец или Дева. През този месец стъпвайте на пръсти във всичко свързано с пари. Не се ентусиазирайте от всяко едно предложение, което обещава да ви донесе по-високи доходи или печалба. Ше възникне проблем или друга неприятна ситуация свързана с документ или финансов договор. Сега един спор с момиче или млада жена ще се превърне в грозна гледка докато едната от двете страни не реши, че е по-добре да отстъпи. Ще имате сложни отношения с жени родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Хубавите събития или благоприятните влияния през този месец ще докоснат професионалните ви контакти и планове, които ще си поставите за цел да реализирате. Ще ви зарадва едно добро заплащане, бонус или премия. Ще имате възможност да постигнете по-високи продажби или да намерите повече клиенти. Август ще бъде благоприятен и за тези от вас, които са безработни и търсят работа. Не изисквайте твърде много защото това, което предлагате като умения и труд не е много. Различни събития в дома ви ще изискат размисъл преди да вземете решение за промени, подобрения, по-скъпи покупки или преместване в ново жилище. Не избързвайте с подобни решения. Младите жени Скорпион нека избягват прояви на ревност, които определено са неоснователни.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец август ще бъде чудесно време за пътувания и за срещи с хора от различни градове или държави. Предстоят ви пътувания свързани с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион или ще имате контакти с хора Близнаци, Везни и Водолей от различни населени места. През август обаче пазете деца и внуци от инциденти или злополуки поради липса на контрол, поради невнимание и др. Следете разходите на деца, които са все още финансово зависими от вас. През този месец ще имате очаквани и неочаквани поводи за радост (предимно в личен и любовен план). Конфликти свързани с ревност, желание за контрол върху действията на партньора и други, могат да провалят благоприятните тенденции в този план. Август ще бъде благоприятен месец за развитието на професионалните ви планове. Сега ще срещнете по-голямо разбиране или подкрепа от страна на колеги или ръководители. Ако имате собствен бизнес очакваните действия на човек, с когото имате приятелски отношения ще проработят във ваша полза и печалба. През този месец ще имате събиране в дома си или ще посрещате гости с повод или без повод. Август ще бъде благоприятно време за начало на съвместен живот или преместване в нов дом. Във финансов план ще имате изгода или ще получите пари чрез мъж. Мъжете над 35 годишна възраст ще обмислят идея или предложение, което ще донесе добри финансови приходи.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог Август може да ви изненада с неочаквани проблеми в семейството свързани с отношенията между различните поколения или със здравоословен проблем на роднина. Ако сте в процес на организиране на годеж или на сватба напрежението ще се покачи твърде високо с риск да провалите конкретното събитие. През този месец ще срещнете затруднения в ангажиментите си свързани с имот, който е притежание на ваша родственица (баба, майка и др. ) През този месец ще има опити от страна на млад мъж да ви излъже или манипулира за нещо в своя полза. Макар и да звучи странно тези действия също ще ви облагодетелствуват по някакъв начин. Напълно е възможно вие да спечелите, а другата страна да загуби от собствените си хитрости. През август по-трудните моменти за вас ще бъдат свързани с пари, които очаквате да получите или които дължите някому. В този план могат да възникнат нежелани неприятности или сложни отношения с роднини, приятели или представители на някаква институция. Сега ще получите важна новина или информация свързана с жена родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Август ще бъде неблагоприятен месец за съдебно дело или работа с юридически лица. Ако вече сте ангажирани с такова от преди няколко месеца или седмици, то през този месец ще възникне отлагане, забавяне или ще има неблагоприятно за вас развитие. Жените над 35 годишна възраст ще се наложи да разрешават внезапно възникнали битови проблеми. Младите жени ще създадат нови познанства и кореспонденция с хора от различни населени места.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей през август ще сте връхчувствителни, склонни да влизате в спор или конфликт за незначителни неща. Това ваше състояние ще е неочаквано дори за вас самите и вие ще се опитате да намерите причините, преди да сте си създали излишни проблеми или врагове. През август ще имате по-големи разходи свързани с деца, като те ще бъдат от важно значение за тяхното сегашно или бъдещо развитие или образование. Някои от вас ще се наложи да вземат решение свързано с по-голяма инвестиция в планове на собственото си дете: нов дом, личен автомомобил, пътуване зад граница с цел преместване и др. През август ще има представители на знака Водолей, който ще се ангажират с уреждането на издръжка за дете или други подобни финансови отношения. Пътуванията през този месец ще са свързани с различни пречки или затруднения. Възможно е дори отлагане на едно пътуване поради неизпълнено обещание на някой, от когото то ще зависи или нечестни действия на други хора. Хубавите моменти през август ще са свързани с развитието на ваши лични отношения (предимно с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион). Сега може да получите подарък или придобивка, да спечелите някаква награда и др. Благоприятно развитие ще имат вашите имотни ангажименти или планове свързани със собствения ви дом. В професионален план също ще имате благоприятни възможности за развитие и за удовлетворение от добре свършена работа. Добрите ви отношения с колеги сега ще бъдат важна предпоставка за успехите на работното ви място. Издигане в кариерата или друг важен успех в бизнеса на ваши приятели ще бъде повод за малко празненство. През този месец очаквайте важно събитие свързано с мъж роден под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Младите мъже ще изживеят радост свързана с очакваното (успешно) развитие на план или проект.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през август ще възникнат притеснения или грижи свързани с по-възрастен мъж от семейството ви. През този месец подобни събития или други неочаквани ситуации ще предизвикат необходимостта от по-големи разходи (предимно за дома или заради роднини), което може сериозно да натовари семейния ви бюджет. Някои от вас дори ще потърсят заем от приятели или от кредитна институция. През август с помощта съветите или действията на жена ще можете да разрешите свои сериозни неприятности и дори да обърнете конкретната ситуация в своя полза и изгода. През този период ще ви потърсят или посетят хора натоварени със своя лична драма, която в някаква степен може да ви засяга и вас. Възможно е да възникне необходимост от уреждането на документи, за които те ще се нуждаят от вашата помощ или съвет. Ако имате романтичен или брачен партньор роден под знака на Козирог, Дева или Телец през август той/тя могат да ви изненадат с най-различни предложения или събития. Сега те ще бъдат по-щедри или склонни към различни авантюри с вас. Август ще разстрои мнозина от вас с неприятна новина свързана с момиче или млада жена. Жените над 35 годишна възраст ще успеят да постигнат успех, научили своите уроци от минали неприятности или грешки. Сега често късметът ще бъде на ваша страна, ще се появят нови възможности за развитие. Мъжете над 35 годишна възраст ще имат различни притеснения свързани с брака или със семейството си. Младите жени Риби нека не изпадат в депресивни състояния поради по-бавното развитие или застой в делата си през този месец. Сега ще бъде по-важно да съхраните важните за вас неща и да се предпазите от загуби.

Източник: astro.velida.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари