Седем сватби в Русе на датата 22.02 2022 година

0
За 14 февруари - Денят на влюбените, желаещите да сключат брачен съюз до момента са две двойки
За 14 февруари - Денят на влюбените, желаещите да сключат брачен съюз до момента са две двойки

Общо 7 сватби са записани за 22 февруари, вторник, 2022 година в Русе до момента

Това съобщи Арена Медиа, позовавайки се на данни от Община Русе. Датата е огледална и е очаквана от нумеролозите. Те смятат, че това е повратен момент в живота на човек и могат да се правят планове за резки промени в живота. Освен сватби, може да планирате необичаен бизнес съюз, или партньорство, както и да се преместите в друго място за живеене и работа.

За 14 февруари - Денят на влюбените, желаещите да сключат брачен съюз до момента са две двойки. Международната седмица на брака пък ще бъде отбелязана от 7 до 14 февруари, което дава възможност за премисляне и може бройката да нарасне.

За изминалата 2021 година в община Русе са регистрирани 559 акта за бракосъчетание. Граждани на Русия, Германия, Румъния, Турция, Великобритания и САЩ са пожелали да се бракосъчетаят в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари