Руското посолство: София се стреми да се солидаризира с нацисткия режим в Киев

0
Така отговори руското посолство у нас на именуването на алеята пред сградата им на „Героите на Украйна“, а площад в близост – „Борис Немцов“
Така отговори руското посолство у нас на именуването на алеята пред сградата им на „Героите на Украйна“, а площад в близост – „Борис Немцов“ Снимка: БГНЕС / Архив

„София се стреми да се солидаризира с нацисткия режим в Киев“ – така отговори руското посолство у нас на именуването на алеята пред сградата им на „Героите на Украйна“, а площад в близост – „Борис Немцов“

Решението беше взето след двучасово обсъждане, информира bTV

„Предизвиква недоумение пламенността на редица деятели да инициират преименуване на улици в градовете на България, където се намират руските представителства. Горещо подкрепяме инициативата на софийската администрация в случай, ако обсъжданото ново название е почит към паметта на героите на Съветския съюз“, посочват от Руското посолството в седмичния си обзор в социалните мрежи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    До Копейкин
    До Копейкин и до всички русофили и Путинофили. Предлагам във всеки град главната улица да бъде прекръстена на "Путин". Магистралите също да носят неговото име "Тракия да стане "Магистрала Путин 1", Хемус - съответно "Путин 2", магистрала Струма да е "Путин 3". Моментално да се преустанови строителството на магистрала Европа, докато не се измисли как да се казва, може да е на неговата подлога в Събрия - "магистрала Вучич". В същия дух Великотърновския университет "Св.св Кирил и Методий" да се преименува във Великомакедонски университет Кирил и Методий - нали според Путин ние нямаме принос за азбуката, а македонците. За Софийския университет важи същото, след като е "Климент Охридски" - и той е македонски. Всичко това ще зарадва ли тетка Митрофановна. Аааа, за нейния огромен принос за българо-съветската дружба предлагам магистрала Люлин да се преименова на магистрала Митрофанова
  • 3
    4
    ...
    причината поради която НЕ ТРЯБВА да има преименувания, защото огромен от така наречените "герои" са всъщност едни долни мародери и фашисти. и докато у нас няма никаква яснота, колко огромен е техният брой, това не бива да се прави, защото накрая ще станем смешни, каквито от край време сме си, но още по-смешни.
  • 0
    3
    пуу
    мама ти проста, дърта к..ва... много е антипатична
  • -12
    2
    LOL
    хахаха закривайте го това посолство и тази мутрофанова да си ходи в степите. Хем няма да има разправии с тая овца, хем няма да има нужда да се сменят имена на улици. Пък и нали са ни определили за неприятелска държава (а даже и оръжие на Украйна не сме пратили), за какво им е посолство тук?
  • 11
    1
    русенец
    "Солидаризира" явно е евфемизъм за "клекнал пред".... Защото тя София все кляка и се огъзва някому. Преди време Промениха името на Варна в Сталинград, защо да не кръстят някаква уличка на "Героите на Украйна"? Даже не питам за какви герои иде реч, ония дето се крият зад жени и деца ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари