Руската посланичка: Ще има отговор на българската политика спрямо Москва

3
Митрофанова обвини страната ни, че налива масло в огъня на антируската истерия на Запада с изгонването на двама руски дипломати миналата седмица
Митрофанова обвини страната ни, че налива масло в огъня на антируската истерия на Запада с изгонването на двама руски дипломати миналата седмица Видео: Фейсбук

Посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова обвини страната ни, че налива масло в огъня на антируската истерия на Запада с изгонването на двама руски дипломати миналата седмица, предаде БНР

"Несъмнено изгонването на дипломати под измислен претекст може да се разглежда като стремеж на официална София да налее масло в огъня в разпалваната от Запада антируска истерия. Тези действия няма да останат без отговор", заяви посланик Митрофанова във видеообръщение, публикувано в страницата на руското посолство във "Фейсбук".

Това е 11-и случай на гонене на руски дипломати от 2019-та, напомня посланик Митрофанова.

Тя определи като неприятелска постъпка решението на страната ни на 26-ти февруари да затвори въздушното пространство за руски самолети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    до 2
    Как да не те питаха? Нали те питаха за кого искаш да гласуваш и ти гласува. Да не очакваш да те питат за всяко решение на правителството, което ТИ си избрал? Не гласувай за идиоти, достатъчно е!
  • 0
    3
    Чемодан, вокзал....
    Отговорът е ясен: Нагла си, затова си събирай багажа и чемодадан-вокзал...
  • 5
    2
    ...
    Ама отговорът да е за "официална София", нали... не за народа, който никой не го е питал...даже и "великите" социолози мълчат като "бити зад.ници", а, иначе, знаят резултатите от изборите една седмица по-рано !
  • 4
    1
    Мунчо
    Трябва да бъде изгонена и тази нахалница.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари