Трябва ли България да изгони руския посланик у нас

0
"Трябва да помислим какви ще са последиците от това", заяви  Любомир Стефанов
"Трябва да помислим какви ще са последиците от това", заяви Любомир Стефанов Видео: NOVA NEWS

"Твърде вероятно е Русия да желае ние да постъпим като Латвия, гонейки руския посланик, но трябва да помислим какви ще са последиците от това".

Това каза в ефира на „Твоят ден” по NOVANEWS политологът Любомир Стефанов.

Митрофанова трябва да си я запазим тук, като познатото зло. Знаем й репертоара, знаем и целта на Русия. Има поръчение да се използват всички средства в арсенала за воденето на хибридна война очевидно”, добави той.

Различно мнение сподели журналистът Едуард Папазян.

„Руският посланик в България трябва да се обяви за персона нон грата. Не съм видял посланик на друга страна членка на ЕС или НАТО чак толкова рязко да се изказва срещу народа на съответната страна. Това е недопустимо. Осъждам и не одобрявам действията на Русия в този момент”, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    ...
    сащ и брюксел тричат жалкия ни суверенитет, а тук, шепа натрапчиви онанисти изказват позиции за обида на народа Български... Аллоо, малоумници, докато пените тъпите си човки, чудовищно разпродават истинския интерес на народа ни. с тази тъпа държава е свършено. ще води жалко и прескъпо съществуване до края си.
  • 1
    6
    иванова
    Да се изгони украинския посланик за намеса в чужда държава.Също и американската посланичка ,която си вре дългия нос навсякъде
  • 12
    5
    dgd
    Най-скандалното тук е как арменците плюят руснаците. Ако не бяха руснаците, арменците щяха да бъдат изклани до крак от турци и азери.
  • -6
    4
    до 2
    Заминавай за Русия чуждопоклонник умрял....
  • 15
    3
    Христо Ангелов
    Да попитам, не трябва ли да се изгони и посланничката на САЩ, която се бърка във почти всичко в България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари