До края на деня правителството може да излезе с позиция за Митрофанова

0
„Такава позиция на правителството се обсъжда“, потвърди Василев
„Такава позиция на правителството се обсъжда“, потвърди Василев Снимка: БГНЕС / Архив

Възможно е до края на деня правителството да излезе с обща позиция

 Това заяви на брифинг в Министерския съвет вицепремиерът Асен Василев, коментирайки искането на „Демократична България“ руският посланик у нас Елеонора Митрофанова да бъде обявена за персона нон грата, предаде БТА. 

„Такава позиция на правителството се обсъжда“, потвърди Василев.

Според „Демократична България“, която е един от коалиционните партньори в управлението, поведението на руския посланик у нас е в разрез с Виенската конвенция за дипломатическите отношения и уронва достойнството на България.

Преди седмици пред руската телевизия "Россия 24" посланик Митрофанова заяви, че българският народ не подкрепя реториката и действията на българското правителство, насочени срещу страната й.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    русенец
    Тия лайненца, които ни ги изсра Радев, да вземат да се разкарат, че достатъчно простотии направиха. До скоро смятах, че Тиквата е възможно най-лошият избор за министър-председател. Оказва се, че имало и по-лоши - за 100 дни изпревариха по простотии Тиквата и все някой от чужбина ги наобикаля и им подръпва конците. И да изгоните Митрофанова, то това няма да промени факта, че сте подлоги и марионетки.
  • 2
    1
    Iva
    Tва правителство и тая коалиция нещо не я виждам да издържат още много.......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари