Илиян Василев: Митрофанова е пред избор - или сама да напусне или да я изгонят

0
Тя не може да изпълнява функциите и задълженията си. Има фактическо ембарго за срещи
Тя не може да изпълнява функциите и задълженията си. Има фактическо ембарго за срещи Снимка: БГНЕС / Архив

От фактическа гледна точка - Митрофанова е нон грата

С вчерашния си ход да отзове българския посланик от Москва, правителството поставя посланик Митрофанова пред избор - или сама да напусне или да бъде изгонена, без руската страна да може да прибегне до реципрочна мярка, тъй като посланик Криспин е вече у нас. От фактическа гледна точка - Митрофанова е нон грата, тя не може да изпълнява функциите и задълженията си. Има фактическо ембарго за срещи.

Ерго, чемодан, вокзал, Россия.

Руската страна има възможност да реши проблема и без формална експулсация на посланика, да си спести тази страница от двустранните отношения. От нея зависи. Да си оттегли посланика и да прати нов.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    друг русенец
    Има и друг вариант Илиянчо, ама е сложен за теб. Митрофанова не само, че си отива, но и се затваря дипломатическата мисия в България. Казано по-просто, Русия скъсва дипломатическите си отношения с България. Не и трябва да поддържа такива отношения с враждебно настроена държава. Това ще е за първи път в историята на България. Какъв ще е резултатът от всичко това? Всички цени ще полетят в космоса, а правителството начело с Кирчо ще си отиде бързо, бързо. Не вярвам да има някой, който ще е съгласен да го подкрепя, защото на следващите избори може да се окаже извън парламента. Кирчо не е разбрал, че не трябва да прави резки движения, защото ще се обърне лодката!
  • 0
    5
    darkaveng
    Илиянчо-идиотът, ма полезен, заработи 30-те сребърника! За свещи да ги даде! Пфу, предател български!
  • 4
    4
    mmmda
    Митрофанова ще си стои тук, където й е мястото, а Илиянчо, да си нарамва дисагите и увисналите безполезни тупурдаци и има избор: към Усрайна да го бият руснаците или към Кравария да го онождат черните кебапи в Алабама.
  • 4
    3
    русенец
    Тоя доносник на ДС отново ли спами ? Като ненавиждаш руснаците вземай автомата и бягай да се биеш в Украйна, стига си засирал медийното пространство! Пред тоя измекяр предпочитам да ме тролят от Дойче Веле.:)
  • -2
    2
    РУК за Ръша
    ВЪН гнусната рашистка подлога от България! А дежурното кремлинско тролче под мене започна да пикае газ от яд и злоба! ХАХАХАХАХАХА! Кеееееф!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари