Русия нанесе масиран ракетен удар срещу Украйна

2
Русия изстреля повече от 60 ракети при последната атака срещу Украйна
Русия изстреля повече от 60 ракети при последната атака срещу Украйна

Русия изстреля повече от 60 ракети при последната атака срещу Украйна

В хода на последната масирана атака срещу Украйна руските сили е изстреляла повече от 60 ракети. Това съобщи представителят на Военновъздушните сили на Украйна Юрий Игнат в ефира на телетона "Единни новини“, съобщава Укринформ.

"В момента има информация за повече от 60 ракети, прелетели през територията на Украйна“, цитира агенцията думите му.

В сутрешните часове на деня Русия нанесе масиран ракетен удар срещу Украйна. Към настоящия момент въздушната тревога в страната остава в сила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    9
    daskal
    сащ трябва да бъдат изринати от тази цивилизация!
  • -2
    8
    До СТАНКО
    Станко , един простак ми каза , че си бил Гнусен Долен ЛЯВ ПЕДАЛ ! Известявам те , ако други други ти го кажат лично на теб , да не се хващаш на тази въдица и да им вярваш.
  • 7
    7
    Sтанко
    До 6. Кой ти каза каква позиция съм изразявал тогава бре ахмак? Служил съм на армията и съм се докосвал до и руската и до хамериканската военна машина. Специално за за югославия имам пряк поглед (това с урана не си го съчинявай - не е истина). Много други гадости ставаха там. Та не си ти човека, който може да ме провокира и съди! Войната е лошо нещо и е доказано зло - независимо кой и защо я води - страда населението, което в повечето случаи няма нищо общо. Дипломацията на американският агресивен тумор е била винаги безскруполна. Русия НЕ трябва да губи войната и няма да я загуби! Ще трябва да се направят изводи от "натовските съюзници" и да се преосмисли агресивното поведение на дадени членове като краварите примерно...
  • 5
    6
    До Sтанко
    До Sтанко: Защо не бяхте на тази позиция, когато сащ хвърляха бомби с обеднен уран в Югославия?! Защо не бяхте на тази позиция, когато варг на човечеството "сащ" излъга целия свят за "притежаването на ядрено оръжие" в ирак, а и ги унищожи с война и изби половината им население?! Защо мълчахте срещу агресията на сащ в Ирак?! Защо мълчахте, когато сащ нападаше с бомби Либия, Сирия, Афганистан, Сомалия?! Помните, че сащ убиха иранския генерал Сюлеймани?! Ей така за спорта изтребваха населението на която държава решат! Защомълчахте за тези масови убийства на сащ над мирните населения на всяка една жържава, нападната от агресора сащ?!
  • 9
    5
    daskal
    Положително е, че усрайна се докара до това, каквото е! усраинците допуснаха майдана, организиран от тумора сащ! сащ искаха да сменят и главния им прокурор! Извод: Изрод сащ, до което се докопа, води до унищожение! сащ е ТУМОР!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари