Двама младежи загинаха при тежка катастрофа в Пловдив

2
Други двама младежи са с опасност за живота
Други двама младежи са с опасност за живота Видео: NOVA

Други двама младежи са с опасност за живота

Тежък пътен инцидент е възникнал около 3:30 часа днес на бул. „Руски”, в близост до кръстовището с бул. „Шести септември” в Пловдив, предава NOVA. Към мястото са били насочени екипи на Спешна помощ, полицията и пожарната.

По първоначална информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничка до него на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво. Извършва се оглед на местопроизшествието. До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски”, в отсечката между ул. „Преслав” и бул. „6-ти септември”. По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    2
    Аз
    Много жалко.Създали деца,тикнали им в ръцете джип и ..хроника на един предизвестен край.Животът за глупаците родители е скъпи,мощни коли,нетрудени пари,фасони - в стила "вижте ме".Това са предали и на децата си във възпитанието им - едно голямо нищо.Тъжно е,когато се случва такава трагедия.
  • 15
    1
    🤬🤬🤬
    Някой осъзнава ли каква кинетична енергия е била разредена при този удар ? Май не. Ако усетя, че синът ми шофира с над 70км/ч в населено място, ще го бия с ритници докато се надриска. Това е резултат от скапаните родителити. Сега да го целуват студен и разпарчадисан ! Скапан плебс !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари