Русенски бабаит влиза в затвора

0
Русенски хулиган, вилнял и обиждал хора и полицаи на автобусна спирка
Русенски хулиган, вилнял и обиждал хора и полицаи на автобусна спирка

Русенски хулиган, вилнял и обиждал хора и полицаи на автобусна спирка, влиза в затвора за година и един месец, реши съдът.

И.М.Г. се призна пред Районния съд в Русе за виновен в това, че на 4 юни, в условията на опасен рецидив, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, съобщава "24 часа".

Развилнелият се хулиган обърнал маса в заведение за бързо хранене на автобусна спирка на ул. „Даме Груев”, крещял, обиждал, отправял закани за саморазправа, псувал и нанесъл удар в областта на лицето на други русенец.

Освен това, той се нахвърлил и върху двама полицаи от група „Охрана на обществения ред” на сектор „ОП" при Първо РУ на МВР-Русе, съпротивлявайки се на органа на властта.

Хулиганът отказал да се подчини на полицейска разпореждане, оказал и съпротива при задържането, като деянието му по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

Съдът му определи наказание „Лишаване от свобода" за срок от 1 година и 1 месец, а то следва да се изтърпи в затворническо заведение от закрит тип при първоначален строг режим.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари