Русенецът Денис Димитров е на полуфинал на Европейското по лека атлетика

0
Русенецът Денис Димитров е на полуфинал на Европейското по лека атлетика
Снимка: Топ новини
Денис Димитров ще бяга в първия полуфинал в спринта на 100 метра на Европейското първенство по лека атлетика в Цюрих. Състезателят на „ЛокомотивРусе е в първа пътека. По програма полуфиналът е насрочен за 20:23 часа.

Денис Димитров е с личен резултат 10.16 от 2013-та година. Фаворит в този полуфинал е Джими Вико. Французинът е с най-добър резултат- 9.95 от тази година. Той ще бяга в трети коридор.

Друг от фаворитите за класиране на финала е Юлиан Ройс /Германия/ на четвърта пътека. Той е с личен резултат 10.05 от 2014-та година. В шести коридор ще бяга Хари Ейкинс- Ариети /Великобритания/, с лично постижение 10.08 от тази година.

До Денис Димитров, на втора пътека е Ян Велеба от Чехия. Той е с най- добър резултат 10.23. В пети коридор ще бяга Язалдеш Насименто. Португалецът е с лично постижение 10.25 от тази година.

Другите участници в първия полуфинал на 100 метра на шампионата в Цюрих са Фабио Черути от Италия с най- добър резултат 10.13 и румънецът Каталин Кимпеану с лично постижение 10.28.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари