Русенец: За пореден път Общината няма контрол над ВиК

3

В групата "Пътна обстановка и ПТП-та Русе" откриваме още един тревожен сигнал на граждани

Във Фейсбук групата "Пътна обстановка и ПТП-та Русе" Билян предупреждава шофьорите в града за опасен участък: "При включването към булевард "Гоце Делчев" от квартал "Дружба" 1 . Не минавайте. За пореден път общината няма контрол над ВиК."

Дидо Боянов ядосано казва "вчера счупих тампон и носач там" и получава съвет да занесе протокол от щетата до КАТ и да съди Община Русе "до дупка". Георги Борисов споделя, че в опасния участък "Повече от една седмица е почнало да потъва от единия край никакви мерки не са взети".

Явно все пак от Община Русе четат коментарите и оплакванията в социалните мрежи, защото Красимир Михайлов съобщава: "Преди половин час го запълваха".

Продължавайте да сигнализирате за нередности в града ни, русенци! Ние ще се погрижим сигналите ви да получавам по-голяма публичност и заедно с вас ще следим дейността на общинската администрация.

Преди дни кметът Пенчо Милков каза "За всички некачествено извършени дейности по ВиК проекта Общината ще заведе съответните съдебни процедури за обезщетяване" и допълни, че Община Русе ще изтегли кредит в размер на 12 милиона лева за подобряване инфраструктурата на града.

Ние, русенци ще проследим кои улици ще бъдат асфалтирани след погрома на Водния цикъл и най-вече колко качествено ще е асфалтирането.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    534534
    Поне да оправят напречните окопи по платното. По Плиска е трагично, неоправен напречен канал през 10м.
  • 11
    4
    Локи
    Няма улица, която да става за каране.
  • 16
    3
    Ами
    Те да разбият улиците в града пък ти иди ги съди колкото искаш и години наред, а жителите на града ще сърбат цялата попара, надробена от некадърниците в общината и ВИК.
  • 21
    2
    Гг
    Съд до дупка шибаната община и боклуците от ВиК
  • 37
    1
    аз
    Нямаме община, нямаме и ВиК. Има някакви аборигени дето се упражняват на тези длъжности и резултата е видим!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари