Малката Виена се превръща в Голямата Дака

5

Емблематичният с архитектурата си град Русе постепенно се превръща в символ на разруха

В групата „Сигнали към Община Русе“ във Фейсбук русенци алармират за непроходим тротоар до блок „Нягол“ в квартал „Здравец - Изток“.

Потребител на социалната мрежа сравнява Малката Виена с Дака, столицата на Бангладеш.

Тротоарите в Русе по традиция не се ремонтират в продължение на години. Понастоящем обаче, като се имат предвид ремонтните дейности по Водния цикъл на ВиК, който блокира улици и части от града, русенци се придвижват все по-трудно. Крайно време е Община Русе и кметът реално да се заинтересуват от ежедневните проблеми на гражданите и да се вземат бързи мерки по отстраняването на тези проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    14
    Отвратитен от герберасти
    Така е в ГЕРБОЛАНДИЯ защото цялата надута и преяла с нашите пари от нашите данъци администрация и местна власт е 99% още в мръсните ръчички на СВИРЕПИЯ ПРОСТАК ОТ БАНКЯ БОКО -ТЪПОТО
  • 12
    13
    Все
    В Русе на практика няма читави тротоари и даже тази част от тях,която е асфалтирана,след дъжд е в дълбоки локви.Това го вижда всеки русенец но не е от управата на града.Русе е мръсен, занемарен и така е от много години.Цялата общинска управа и общинските съветници трябва да си ходят и за щастие общинските избори са близко но за нещастие няма кого да избираме.Тези “политици” са утайката на града!!!
  • 29
    12
    реалист
    Каква малка Виена, тя е вече само мит, в спомените на нашите родители..
  • 16
    11
    иванчо от острица
    Тази гад Пенчо Милков е спирал там колата си Затова е потънал тротоара И другите видели от него и карат по тротоара Торби а какви аристократи имаше на времето
  • 42
    10
    1234
    Не съм черноглед човек, вглеждайки се само в негативното, но наистина съм отвратен от тоталната разсипия, некачествените ремонти, повсеместната мизерия, деморализацията на обществото, ци@анизацията. Не съм оптимист за бъдещето на България и в частност нашия Русе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари