Русенка сигнализира за липса на асфалт пред блок в квартал "Дружба"

4

Пред блок 7 в квартал "Дружба" колите спират върху кална почва

Това се вижда от снимките, които Марияна Бекташева изпрати до редакционната ни поща с молба за разгласа на проблема. Липсва асфалт, а образуваните от дъжда локви превръщат в кална почва околоблоковото пространство, което би трябвало да е паркинг.

"Липсва каквато да е настилка пред блока /паркинга/ и гледката е като на лунен пейзаж. Има огромни дупки и при валежи от дъжд преминаването става изключително трудно, а ако си с детска количка почти невъзможно", описва ситуацията г-жа Бекташева.

По думите й се разбира, че е разговаряно с кмета, но без резултат.

"След много празни обещания от кмета, Ви пиша с надежда, този път да бъдем чути, и да се подобрят условията ,в които живеем", завършва писмото.

Подобно е състоянието на паркинга до бл. "Бачо Киро" зад СБА. Преди седмица живущите там показаха същата гледка. Според Ясен Янков ремонт там се очаква от 14 години.

Междублоковите пространства не са били обновявани от много години, гласят коментари в мрежата. Защо е така и на какъв принцип ще бъдат избирани тези, на които евентуално предстои благоустройство и ремонт към момента не е ясно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    До 3, къса памет имаш.
    Що бре, предишния кмет със зелени чорапи на ГЕРБ, да не би при него Русе да е разцъфнал? Или като се пишеш "русенец" си забравил за беленския велможа дон Нунев и неговия ръждив шут Върбан, какви погроми нанесоха на града и околията, че и продължават, ако се докопат. Писал си с комсомолски пориви за "може би новия кмет", ама ти не си виновен ...
  • 1
    5
    Чистач
    При нас е същата работа Алея Ален мак
  • 9
    4
    селянин
    Колкото и да мислим, все тая. Всеки кандидат за кмет, идва с големи ( неизпълними ) обещания, които се забравят веднага след изборите, и сме до там.
  • 9
    3
    русенец до чичо
    Чичо, не си прав. Едно време вестник Стършел излизаше веднъж седмично и всички го чакахме да се смеем от сърце. Е сега май го спряха, поне не го виждам. Но очакваме с нетърпение седмичните отчети на нашия Менчо Пилков и неговата станала за посмешище администрация. Колко градинки са пометени, колко крушки на улични лампи са сменени, с колко баби се е снимал кмета, колко кофи за боклук са изхвърляни. Все едно не е отчет на администрацията на петия по големина град, а отчет на пионарска организация на някой клас в някое градче из България. Естествено няма и дума за колко пари са изгубени и пропуснати за финансиране, няма и дума колко милиона заеми се предвиждат. Не четем нищо как се харизват летища, улици, терени. Как се разкопават и превръщат в траншеи улиците на града ни. Да не говорим как се предвижда да се раздават апетитни сгради за зъболекарски клиники /вместо да бъдат използвани за административни услуги на населението, примерно Местните данъци или социални услуги/. Най-лошото е че през октомври тези смешни четива ще секнат и няма да има на какво да се смеем. Може би новият кмет ще оправи улиците, няма да ни вкарва в нови дългове и животът ни ще стане скучен, еднообразен. Все едно живеем в някой германски или австрийски град. Направо да умреш от скука. РУСЕНЦИ - МИСЛЕТЕ! ОКТОМВРИ НАБЛИЖАВА
  • 10
    2
    Нищо ново под Слънцето.
    Че то Дружба цялата е гьол, без значение къде са правени снимките - "... Липсва асфалт, а образуваните от дъжда локви превръщат в кална почва околоблоковото пространство ..."
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари