Русе избухва в дъга от музика и цветове

0
За доброто настроение на участниците ще се погрижи DJ Venci
За доброто настроение на участниците ще се погрижи DJ Venci

Младежката инициатива „Музика и цветове“ ще се проведе за четвърти път в Русе.

Едно от най-чаканите младежки събития тази година е на 28 юни, от 19:00 часа в парка на Младежта, алея Перистери.

Носители на идеята за младежката инициатива – „Музика и цветове“ са група млади хора, членове на Младежкия парламент в Русе, към Общински младежки дом. В това нестандартно музикално събитие отново ще се проведе уъркшоп, в който безвреден органичен цветен прах се разпръсква във въздуха от участниците, създавайки феерия от цветове.

По време на събитието за доброто настроение на участниците ще се погрижи DJ Venci. Организаторите на инициативата тази година са подготвили и още една цветна изненада за младите хора.

Всички участници трябва да  попълнят декларации, че са съгласни да бъдат напръскани с цветен прах.

Декларациите са достъпни във фейсбук страницата на събитието – , а за тези, които не успеят да ги разпечатат и попълнят вкъщи, ще имат възможност да го направят на място на пропусквателните пунктове. За всички участници организаторите са подготвили цветни прахчета, които ще бъдат раздавани на пропусквателните пунктове срещу представени подписани декларации.

Организаторите се обръщат с молба към всички участници да запазят прахчетата си за разпръскване с тях след като диджеят подаде специален сигнал за това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Вече втори ден вали. Мъжа ми е в депресия, стои и гледа през прозореца. Ако не спре да вали, ще трябва да го пусна вътре...

Харесай Дунавмост във Фейсбук