Румен Гечев: Опозицията създава фалшиви страхове за приемането на еврото

0
Той допълни, че БСП винаги е било за приемането на еврото, но след анализ, който ясно да покаже дали страната ни е подготвена за това.
Той допълни, че БСП винаги е било за приемането на еврото, но след анализ, който ясно да покаже дали страната ни е подготвена за това. Снимка: БГНЕС

„Опозицията създава фалшиви страхове за приемането на еврото“, каза Румен Гечев от БСП.

Той коментира също, че страната ни има рекордно нисък държавен дълг – с 2,5 млрд. евро е намалял. „В закона за държавния бюджет, който приехме всички, дългът за тази година е 7 млрд. евро, каза Гечев, цитиран от bTV 

Той допълни, че БСП винаги е било за приемането на еврото, но след анализ, който ясно да покаже дали страната ни е подготвена за това.

Важно е да бъде защитен българския интерес“, каза Гечев.

Вярно е, че по-голямата част от страните на ЕС са и в еврозоната. Но дайте да видим защо едни страни не са там, защо те работят по-добре извън еврозоната. Ние трябва да отговорим на тези въпроси“, каза още Румен Гечев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    БОЙко
    Ако опозицията създава фалшиви страхове защо Румен Гечев и компания гласуват против въвеждането на еврото през 2024? Лъжец!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари