Дневен хороскоп за 9 май 2024

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В четвъртък появата на интересно събитие ще бъде повод за общуването ви с различни хора отблизо и далеч

Писмо или телефонен разговор ще ви даде информация за преживявания в живота на хора, които познавате.

Този ден ще бъде благоприятен за развитие на ваши семейни и битови дела и ангажименти. През този ден обаче е възможно посещение в дома ви от човек, който идва с цел да предизвика конфликт или да ви въвлече в неприятна ситуация.

Има вероятност от непланиран ангажимент свързан със забравено или неочаквано плащане, с финансов документ или договор.

Овен

Връзките се променят, както и вие. Опитайте се да не позволявате на ветровете на промяната да ви влияят. Емоциите са на приливи и отливи; оставете логиката да надделее.

Телец

Готови сте да направите нещо ново. Когато става въпрос за любов, давайте същото и на другите. Изтрийте плочата и се опитайте да намерите начин да започнете отново в любовта.

Близнаци

Готови сте за промяна. Надявали сте се на зелена светлина, за да извървите нов път за себе си. Имате шанс да видите любовта в нова светлина. Обърнете внимание.

Рак

На някои хора не може да се има доверие. Животът може да ви донесе нов приятел, но такъв, който може да е краткосрочен. Опитайте се да не се разкривате пред уязвимостта; по-късно ще съжалявате. Живейте в момента и се наслаждавайте на настоящето.

Лъв

Приятелствата могат да ви изненадат. Те може да разцъфнат в нещо много повече, отколкото сте си представяли. Може да получите внезапно признание в любов, което да ви изненада. Възможно е да се окаже, че вие изпитвате същите чувства. Днешният ден може да бъде изпълнен с открития и да ви даде цялата романтика, за която копнеете.

Дева

Желаете уважение. Възможно е да откриете освежаващ бърз курс по любов и какво е необходимо, за да останете щастливи в една връзка с най-добрия си приятел, но също така и честен партньор, който може да не се въздържа винаги да казва неща, които трябва да чуете, но не искате.

Везни

Помислете за бъдещето и се стремете да научите за любовта от позицията на учител. Четете за исторически любовници и научете как те са осигурили романтиката, която е създала връзка за цял живот.

Скорпион

Намерете начин да бъдете полезни. Някой, за когото се грижите, може да се нуждае от това да давате от сърце. Попитайте за нуждите на партньора си, за да можете да покажете подкрепата си. Бъдете любопитни за ситуацията му и вижте как можете да помогнете по любящ начин.

Стрелец

Любовта може да ви намери там, където се намирате. Може внезапно да срещнете сродна душа или да имате ново преживяване с половинката си. Не приемайте, че знаете всичко, което трябва да се знае за вашата половинка. Животът може да ви изненада.

Козирог

Стремете се към по-здравословен живот и връзка. Днешният ден е идеален за започване на нова фитнес рутина с партньора ви. Възобновете членството си във фитнес залата и поканете значимия си човек да дойде с вас. Помислете за цел, която и двамата да си поставите, така че да бъдете взаимно отговорни партньори.

Водолей

Време е да проявите творчество в любовта. Планирайте романтична вечер за среща с половинката си. Имате ли ограничен бюджет? Направете нещо просто у дома, като например да потанцувайте в хола или да поиграете на скрабъл.

Риби

Домът може да бъде прекрасно място, но може да се наложи нещата да се променят, за да стигнете до него. Използвайте този ден, за да предизвикате себе си да направите нещо различно. Поканете половинката си, за да изтриете плочата и да започнете отначало. Направете така, че нещата да се чувстват свежи и нови, сякаш току-що сте се запознали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари