Одобриха българска финансова помощ за Украйна от 60 000 евро

0
Законопроектът беше приет с гласовете на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС
Законопроектът беше приет с гласовете на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС Снимка: БГНЕС / архив

Законопроектът беше приет с гласовете на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС

Народното събрание одобри българска финансова помощ за Украйна в размер на 60 хиляди евро, предава БНР. Става дума за участие в 4-годишна програма на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие. Дейностите и мерките, заложени в програмата, са на обща стойност 16.5 милиона евро.

Законопроектът беше приет с гласовете на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. От опозицията възразиха срещу предоставянето на помощта, тъй като това би ощетило сънародниците ни в Западните покрайнини.

Павела Митова от "Има такъв народ": "Тъй като не са набирани средства за проекти в Украйна поради простата причина, че има военни действия в момента на територията на страната, тези 60 000 евро се взимат от Босилеград и други български общности и се даряват на Украйна, за да може българската държава да се натегне по един параметър, по който да станем членове на ОИСР".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    Путин Хуйло
    Малееее, руZZшлямските тролчета газ пикаят от яд и злоба! КЕЕЕееееееффф! ХАХАХАХА
  • 5
    8
    al;al;
    Време е за борба срещу атлантизма! Време е да заклеймим атлантизма за най-мразеното и най-пропадналото! Атлантизмът е по-зле и от сатанизъм!
  • 3
    7
    24
    Смърт на евротантиците!!!
  • 3
    6
    N/A
    Аз не мога да разбера, тези пари защо българските граждани трябва да ги изработват после? На кой в България изобщо му дреме за простите уркаинци и руснаци?
  • 8
    5
    Хаха
    К.Р за усрайна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари