Утре ще бъде облачно, на места валежите спират

1
Максималните температури ще са до 20 градуса
Максималните температури ще са до 20 градуса

Максималните температури ще са до 20 градуса

През нощта ще се задържи предимно облачно, на много места с валежи от дъжд, значителни до полунощ в отделни югозападни райони.

След полунощ от север-североизток валежите ще спират. Ще духа слаб северозиточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 8° и 13°, в София – около 9°.

Утре облачността ще бъде значителна, с валежи, главно в Южна България. Над североизточните райони ще има по-съществени разкъсвания и намаления на облачността.

Ще духа умерен, след обяд в Югоизточна България и по Черноморието – силен североизточен вятър.

НИМХ

Максималните температури ще бъдат предимно между 13° и 18°, в София – около 13°.

НИМХ

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Над планините облачността ще бъде значителна. Ще има валежи от дъжд, над около 1800 m – от сняг. Ще духа умерен, в Родопите и силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра – около 3°.

Над Черноморието облачността ще бъде значителна. Ще духа умерен, временно силен вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат 15°-16°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари