Румен Драганов: Високите цени по морето ме радват

0
Цените по заведенията трябва да станат европейски
Цените по заведенията трябва да станат европейски

Цените по заведенията трябва да станат европейски

Данните за високите цени по морето ме радват. Цените, които чуваме по заведенията, трябва да станат европейски. Ако не ги направим, имаме износ на национален доход. В Европа кафето е 2,50 лева, цената на пицата е между 7 и 13 евра. Това заяви Румен Драганов от Института за анализи и оценки в туризма в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Повод за думите му е информацията за 26 лева за порция цаца. Едно от най-поръчваните предястия обаче може да бъде намерено и доста по-евтино на цена от 6 лева.

Между 10 и 40% е поскъпването в заведенията това лято, показа проверка на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Мунчо
    Нагъл боклук. С увеличението да си купи свещи.
  • 3
    4
    daskal
    Сметката е проста. Ако цените са високи, значи има кой да ги плаща. Чадър, шезлонг, сок и пица за детето, цаца и бира за вас - 100 лева! Цъфтим, бе! И връзваме...
  • 9
    3
    Naglo
    Да му се..реш с кеф в устата на тоз разбирач. Европа така, Европа инака, а доходите? Ай стига с тая европа. Купил нещо на 2 лв и го продава на 50, и тоз това го радвало...
  • 12
    2
    Чефо
    И аз се радвам, заплатите като на държава от третия свят, качеството - най-долнопробното, обслужването - вулгарно, беззаконието тотално. Радваме се, а, и морето чисто - водата и за пиене става. Лъжци сте, ама дано се задавите!
  • 17
    1
    Русенец
    А мен ме радват очертаващите се фалити на тн бизнесмени
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари