Риби, не давайте ухо на клюките

0
Риби, не давайте ухо на клюките

Овен (21 март - 20 април)

Днес е ден по-скоро романтичен, отколкото посветен на сериозни занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо мило за хората, които обичате, и ще се почувствате невероятно.

Телец (21 април - 21 май)

Малко ще се объркат плановете ви днес заради претенциите на близките ви. Не се дразнете, а намерете конструктивно решение. Вие сте човекът, който може да оправи нещата, дори да изглеждат безнадеждни.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Още един приятен ден, забавлявайте се, играйте, но внимавайте по пътищата, доста неразумно постъпвате. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в движението.

Рак (22 юни - 23 юли)

Не се поддавайте на всеобщото мрънкане, в края на краищата все още е лято и е просто обидно да бъдете намръщени. Идеален ден за забавления и спорт. Ако прекарате повече време в компанията на малки деца ще се усетите дори и подмладени.

Лъв (24 юли - 23 август)

Ще се чувствате страхотно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата специалност – да се наслаждавате на мига. Може би и компютърът е част от удоволствието иначе щяхте ли да си четете хороскопа сега...

Дева (24 август - 23 септември)

Днешният ден е просто една истинска ваканция, опитайте да я изживеете пълноценно. Все ще се намерят разни типове, които ще се опитат да ви помрачат настроението, но вие не им доставяйте това удоволствие.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е доста по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Неделя е ден, който трябва да посветите на себе си и нещата, които обичате, не правете компромиси с това. На тези около вас ще им е много приятно да ви дразнят, а вие защо се “впрягате” като виждате, че го правят само, за да се намират на приказка.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Отдали сте се на мечти,вместо да хванете бика за рогата. Май лятото започва да ви омръзва вече. Е,още няколко купона няма да са ви излишни. Вместо да мечтаете, хващайте телефона и събирайте приятели.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Днес сърцето и умът ви ще са си разменили ролите и това наистина е много странно. Вие в какви ли не ситуации сте изпадали, че това ли ще ви стресне – разумно сърце и чувствителен ум. Всъщност това е идеалната комбинация, изпробвайте я.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Щастлива лятна неделя, една от последните на август. Сякаш изпращаме лятото и свободата с него, но пък идва богатата есен. Вече сме в знака на Девата, а за вас той е свързан с изпитания и искания от страна на другите. Бъдете конкретни и прозрачни в намеренията и поведението си.

Риби (20 февруари - 20 март)

Не бъдете твърде сериозни, малко повече усмивки ще стопят разстоянието между вас и околните. Не давайте ухо на клюките, има къде-къде по-интересни занимания, можете например да изхвърлите ненужните неща.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари