Ревнив бакалин завърза бившето си гадже и го напъха в багажник

0
Причина за отвличането е болезнената ревност на Рангел Колев
Причина за отвличането е болезнената ревност на Рангел Колев

Ревнив бакалин награби бившето си гадже, завърза го и го напъха в багажник.

След неколкочасова обиколка из Пловдив и покрайнините на града го пусна. Причина за отвличането е болезнената ревност на Рангел Колев, стана ясно в съдебната зала, пише "Марица", пише Пик.

Близо 10-годишна интимна връзка свързва Рангел и Цветанка, но тя решила да сложи край на отношенията им.

Намерила си приятел и решила да замине за Гърция. Рангел се разгневил, взел тиксо и кабел, вързал ръцете и краката на момичето и я натоварил в багажника на буса, с който карал стока за магазина си.

За малко спрял на паркинга на хипермаркет. Взел от дамската чанта картата на Цветанка и изтеглил от банкомата 400 лева. Прихванат е от камерите в района.

В това време жертвата се мъчила да се освободи с метална кука, която намерила в багажника. Клиенти на хипермаркета дори я видели, но в този момент Рангел се върнал и я натикал обратно в багажника. След още няколко обиколки извън града я пуснал.

Рангел Колев е мъжът, който преди две години отвлече три деца от ромски произход заради съмнение, че са му откраднали телефона, преби ги с бухалка и върза едното да виси с главата надолу. За това е осъден на 3 години условно с 5 г. изпитателен срок.

Сегашното отвличане е извършено във времето на условната присъда и ако бъде осъден, трябва да излежи в затвора и старото наказание.

Много съжалявам, не съм бил с намерение да стигна дотам, но тя ме накара да предприема тези действия, каза в последната си дума пред съда Колев.

Той добави, че има дъщеря студентка, за която се грижи, тъй като има доходи от хранителния магазин, който държи в Скутаре.

Съдия Екатерина Роглекова обаче прецени, че има опасност Колев да извърши друго престъпление или да се укрие и му наложи постоянен арест.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари