Рецепта за прочистване на организма на руския лечител Профирий Иванов

4
Лечителят оставя на поколенията безценни съвети за екологичен и здравословен начин на живот
Лечителят оставя на поколенията безценни съвети за екологичен и здравословен начин на живот Снимка: biographe.ru

Лечителят оставя на поколенията безценни съвети за екологичен и здравословен начин на живот

Рецепта с кисело мляко на легендарния лечител Профирий Иванов, известен като "руския йога", "рестартира" и подмладява организма за 14 дни.

Този легендарен лечител остави на поколенията си безценни съвети за екологичен и здравословен начин на живот, пише За Жената. Голяма част от неговите последователи стриктно се придържат към тези принципи и живеят според съветите му.

Лечителят бил убеден, че тялото трябва да се пречиства поне веднъж на шест месеца или два пъти в годината.

В противен случай натрупаните токсини могат да доведат до различни заболявания. Чести настинки, различни инфекции, умора, сънливост, деконцентрация - всички тези състояния са доказателство за наличието на токсини в тялото, които пречат на нормалното функциониране на организма.

Не бива да се пренебрегва и фактът, че нечистото тяло, недоспиването, стресът и най-вече – нездравословното хранене са основният източник на повишаване на лошия холестерол.

ЕЛИКСИР НА МЛАДОСТ И ЗДРАВЕ

Ефективното природно лекарство, използвано от руския йога, съдържа само две съставки, но има безброй ползи. Това са кисело мляко (или кефир в оригиналната рецепта) и брашно от елда. Руският лечител нарича тази напитка "Айран" - еликсирът на младостта и здравето.

Брашното от елда има изключителни лечебни свойства, укрепва организма, подмладява кръвоносните съдове, намалява умората, засилва кръвообращението в ръцете и краката, намалява лошия холестерол и повишава отделянето на урина. Страхотно е за памет и концентрация

Комбинацията от двата продукта е отлично средство за подобряване на паметта и концентрацията (особено при възрастни хора).

Самият лечител използва тази смес през целия си живот. Освен това тя понижава кръвното налягане, помага при атеросклероза и лекува запек.

Друг положителен ефект от употребата ѝ е, че нормализира метаболизма и функцията на панкреаса и повишава нивото на хемоглобина в кръвта.

Лечебна напитка с кисело мляко и брашно от елда

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

  • 1 супена лъжица пълнозърнесто брашно от елда
  • 180 ml кефир (в оригинала се използва кефир или естествено узряло кисело мляко)
  • ½ -1 чаена лъжичка мед

ПРОЦЕДУРА:

Разбъркайте брашното от елда в кефира и разбъркайте добре. Трябва да приготвите сместа от вечерта и да я консумирате на следващия ден за закуска. Оставете на студено или в хладилник.

Преди консумация разбъркайте още веднъж и по желание подсладете с малко мед.

След приема на тази лековита напитка не трябва да ядете нищо в следващите три часа. Терапията продължава 14 дни без прекъсване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари