Разбиха складове с месо с изтекъл срок на годност

2

Масирана акция по складовете на фирма "Милки Груп Био" провеждат в момента съвместно отдел „Икономическа полиция“ към ГДНП, НАП и Агенцията по безопасност на храните, съобщи TrаfficNews.

Извършват се претърсвания и се изземват стоки и документи от обекти и офиси на компанията в София, Пловдив, Стамболийски, Хасково, Бургас, Варна, Кулата, както и задържани пратки на граничните пунктове Капитан Петко войвода и Дунав мост.

Проверките са заради разследване за укриване на данъци в особено големи размери и складиране на месо с изтекъл срок на годност, което се готвело за продажба за Великден.

Рeпортер на медията е видял как полицаи претърсват складове на фирмата в Пловдив.

Собственик на "Милки Груп Био" ЕАД е Поля Пеева, която преди 7 години беше задържана и обвинена като тартор на организирана престъпна група за източване на ДДС. Според събраните данни тогава групата е действала от 2008 г., а дневната й печалба е достигала 300 000 лв. През 2012г., когато бандата бе разбита излезе информация, че е свързана с наркобоса Евелин Банев –Брендо

"Милки Груп Био" се занимава с търговия на едро с хранителни продукти, има и собствено производство на кисело мляко с марките "Милки", "Саяна" и "На Хорото".

Очаквайте подробности !

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари