Раци, ще се наложи да сте по-концентрирани

0
Раци, ще се наложи да сте по-концентрирани

Овен (21 март - 20 април)

Трудно ще се концентрирате върху сериозните неща. Днес ще ви се иска да избягате от многобройните си ангажименти. Вярвайте повече на вътрешния си глас и няма да съжалявате.

Телец (21 април - 21 май)

Хубав старт за седмицата. Имате настроение и всички около вас ще го усетят. Днес вие сте двигателят на нещата, не се оставяйте в чужди ръце, а действайте. И не пропускайте да отделите специално внимание на любимия човек, той го заслужава.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Уж започвате нова седмица, а вече се чувствате уморени. Ами останете си вечерта у дома пред телевизора или пред компютъра, а най-добре прочетете някоя книга или поприказвайте с домашните, а може би още не сте излизали в отпуска.

Рак (22 юни - 23 юли)

Ако се налага да свършите нещо важно, ще трябва да положите много повече усилия от обикновено и при това да направите някои компромиси. Ще трябва да сте по-концентрирани, внимателни и организирани.

Лъв (24 юли - 23 август)

Отпочинали и бодри започвате новата седмица изпълнени с нови идеи и хъс да се справите с нещата по-добре от всеки друг. Рутината бързо ще ви върне на земята, но не позволявайте на ентусиазма да си отиде, с него определено се работи по-лесно.

Дева (24 август - 23 септември)

Щадете силите си, не се изхвърляйте прекалено. Има много неща за вършене, но все пак неделята е ден, в който трябва да си позволите онова, което ви е на сърцето.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Благодарение на почивните дни, днес ще успеете да се справите с проблемите, които се изправят пред вас. Опитайте се да сте по-търпеливи и да проявите разбиране към хората, които схващат по-бавно. То се е видяло, че някои неща ще се правят по два пъти, тъй че – въоръжете се с търпение.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Започвате седмицата с желание да направите много неща, само не си пилейте времето да обяснявате на околните намеренията си. Непременно прочетете пощата си, защото там може да ви чака наистина добра изненада.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Днес сте динамични, сякаш нямате нищо общо с вчерашния замечтан човек. Пред вас ще се отворят много нови възможности, не подценявайте нито една. Изследвайте ги внимателно и едва тогава действайте.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Днес вече сте същински прагматици, никой и нищо не може да ви се опре, ще смятате баланси и данъци и на останалите. Ами поне разчистете, т.е. погасете всички сметки, ако все още имате такива.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Последна седмица на август, време е за планиране на новия сезон. Все пак не избързвайте, днес е новолуние, а това е време за мечтаене и наричания. Опитайте да приключите с всичко изостанало.

Риби (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте склонни да промените непоклатимата си до момента позиция. Много ще ви вълнуват политическите игри, чак ще ви се чудят хората около вас какво ви е прихванало. Я си гледайте живота, защо не проверите офертите на туристическите агенции.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари