Раци, не бъдете припрени

0
Раци, не бъдете припрени

Овен

Денят съвсем не е лош, а дали ще се окаже успешен зависи изключително и само от вас. Не бързайте за никъде и не се опитвайте да постигнете нещата със силови методи, следвайте поговорката за благата дума и ще отворите дори и бронирани врати.

Телец

Добър момент да затвърдите, онова което вече знаете или сте придобили. Като нищо може да направите някои финансов удар – да попаднете на разпродажба, например.

Близнаци

Днес ще трябва да сте малко по-категорични и да действате бързо, ако искате да постигнете желаното. Добри възможности имате за пътувания и развлечения, а още по-добри за обучение и творчески изяви.

Рак

Прекалената припряност никому не е помогнала, затова опитайте се да действате по-сдържано. Прекарайте повечето време с близки на сърцето ви хора, така ще релаксирате най-добре.

Лъв

Днес ще можете да се проявите като многоръкия Шива. Нещата ще са изцяло във ваши ръце и изключително от вас ще зависи успешното им развитие. Можете да докажете организаторските си качества.

Дева

Малко отнесени ще сте днес и дори няма да се вторачвате във всяко нещо, както обикновено правите. Плановете, които кроите днес може и да се окажат неосъществими, но пък защо да не помечтаете.

Везни

Днешния ден можете да проведете както намерите за добре и всичко ще се получава почти идеално. Все пак добре е сутринта да се съсредоточите върху важните въпроси, а вечерта да оставите за забавление и шумни компании.

Скорпион

Днес трудно ще успеете да погледнете в перспектива, толкова ще сте се вторачили в детайлите или пък изобщо няма да ви се занимава с гледане напред в бъдещето. При всички случаи, обаче не преяждайте и пийте повече вода.

Стрелец

Днес сякаш всички ще се опитват да прехвърлят отговорността на вашите плещи. Вас това едва ли ще ви стресне, лесно ще сложите всички по местата им.

Козирог

Денят е доста добър. Днес получавате, онова което сте вложили във взаимоотношенията си. Дано сте били по-внимателни и мили и ще получите същото в отговор, ако ли пък не сте били – мислете му.

Водолей

Погрижете се за реда около вас, за реда във вас. Развържете възлите, почистете пространството и на душата ви ще стане леко, леко. Пуснете раздразнението, неудовлетворението, притеснението, все още е лято.

Риби

Основното, за което трябва да се погрижите, е вашето собствено тяло. Не преяждайте и не препивайте. Ако изпитате желание да почистите вкъщи не се опитвайте да го потиснете. Така ще успеете да канализирате излишната ви енергия.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари