Рашидов: Не може хора от улицата с яйца да управляват държавата

0
Това не е детска градина, допълни Рашидов
Това не е детска градина, допълни Рашидов Снимка: bTV

„Времената винаги са били смутни, но този път са смутни плюс инфантилни. Не може от улицата, хвърляйки яйца, да се управлява една държава“.

Това каза в „Тази неделя“ по bTV бившият министър на културата от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Това, което преживяхме, е един инфантилизъм. Управлението на една държава е тежка и сериозна професия и са много малко хората, които могат да го правят. Това не е детска градина“, каза Рашидов.

„Мъдростта управлява една държава, отговорностите са много. Хора от улицата с яйцата директно в управлението е малко трудно. Затова и напуснах“, допълни бившият министър.

Всички искаме България да е добре. За съжаление се получи две години загубено време за българския народ“, каза още Вежди Рашидов.

По думите му няма нова коалиция в момента в парламента, а има просто нови позиции. Според него ще се стигне до избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари