Вежди Рашидов: По-добре Слави Трифонов да напусне България

85
Лесно е да си опозиция и да плюеш, но политиката не е толкова лесна работа
Лесно е да си опозиция и да плюеш, но политиката не е толкова лесна работа

Лесно е да си опозиция и да плюеш, но политиката не е толкова лесна работа

„Аз няма да напускам държавата си. По-добре Слави Трифонов, който толкова разчита на българите в чужбина, да я напусне. Но аз многократно съм казвал, че държавата не е поле за шеги”. Това заяви бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов в интервю, публикувано в Ретро.бг.

„Хора без никакъв опит, за които негативизмът е начин на живот, хора, които единствено са оплювали политиците, подигравали са политиците, унижавали са ги, днес те ще стават политици! Но заедно с това много спомени от прехода ще се появят в битността им вече на политици. Сигурен съм, че те ще научат за себе си и за живота си много повече, отколкото им се иска”, ядосва се Рашидов.

„От масите на Илия Павлов от началото на прехода през демократичните мутри до някои днешни олигарси – обслужването по празници все още се помни от много хора. Именно затова, когато говорим за парламент и политика, трябва добре да се огледаме в огледалото на миналото, за да бъдем носители на максимална хигиена”, роптае герберът.

Политиката не е толкова лесна работа. Парламентът е отговорно място, важно за съдбата на много хора. Лесно е да си опозиция и да плюеш. Много хора станаха известни с плюенето си, с нищо друго”, завърши Вежди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Докато пеех вчера в стаята, някой счупи с камък прозореца, за да чува по-добре.

Харесай Дунавмост във Фейсбук